Ανεπανάληπτες προσφορές για 8,000 θέσεις – Ταξίδια από €49

12:36 24/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ανεπανάληπτες ευκαιρίες για ταξίδια σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές (από €49 και από €99 μονής διαδρομής) προσφέρουν οι Κυπριακές Αερογραμμές σε όλο το δίκτυο των προορισμών όπου πετούν με δικά τους αεροπλάνα! Θα προσφερθούν 8,000 θέσεις για ταξίδια που θα πραγματοποιούνται από αύριο 25 Ιανουαρίου μέχρι και τις 24 Μαρτίου 2012.

Οι τιμές μονής διαδρομής για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο,

Ρόδο, Σόφια, Βηρυτό και Τελ Αβίβ έχουν καθοριστεί από 49 ευρώ, περιλαμβανομένων όλων των φόρων και λοιπών χρεώσεων για κρατήσεις που θα γίνονται από την ιστοσελίδα της Εταιρείας (cyprusair.com).

Από 99 ευρώ είναι οι τιμές μονής διαδρομής περιλαμβανομένων όλων των φόρων και λοιπών χρεώσεων για κρατήσεις από την ιστοσελίδα της Εταιρείας προς τους ακόλουθους προορισμούς: Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Λονδίνο, Παρίσι, Άμστερνταμ, Ρώμη, Μιλάνο, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Ζυρίχη.

Για τα πιο πάνω ταξίδια που θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τις 24 Μαρτίου, οι κρατήσεις και η έκδοση εισιτηρίων είναι απαραίτητο να γίνονται στη διάρκεια επτά ημερών από αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012. Πέραν από την ιστοσελίδα μας το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης των ΚΑ (τηλ : 80000008), στα γραφεία έκδοσης εισιτηρίων και στους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Keywords
Τυχαία Θέματα