Αντιπροσωπεία του ΔΣ του Πάφος 2017 επισκέφτηκε τα γραφεία του ΑΚΕΛ Πάφου

19:22 16/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Επίσκεψη στα γραφεία του ΑΚΕΛ Πάφου, όπου είχε συνάντηση με την Επαρχιακή Γραμματεία είχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του «Πάφος 2017» με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Χρίστο Πατσαλίδη, για ενημέρωση στα θέματα που αφορούν το θεσμό.

Ο κ. Πατσαλίδης αναφέρθηκε στους στόχους, τις προτεραιότητες και τις μέχρι σήμερα ενέργειες και δραστηριότητες της εταιρείας.

Κυρίαρχο ζήτημα, υπογράμμισε, η οικονομική στενότητα, γεγονός που, όπως είπε, μπλοκάρει την προώθηση και την υλοποίηση του προγραμματισμού και την εύρυθμη λειτουργία της.

Ο Επαρχιακός Γραμματέας

του ΑΚΕΛ Χάρης Κυριακίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ για την άμεση ανταπόκριση τους για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, τους συγχάρηκε για τη σωστή δουλειά που αναπτύσσουν, λαμβάνοντας υπόψη μάλιστα το εθελοντικό της προσφοράς τους και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν.

Αναφέρθηκε, επίσης, πως το ΑΚΕΛ βλέπει το θεσμό σαν όαση πολιτισμού, δημιουργικότητας και δημοκρατίας και πιστεύει στην ενεργότερη συμμετοχή και ανάμειξη των πολιτών, ιδιαίτερα των ανθρώπων του πολιτισμού, στις διεργασίες του.

Συζητήθηκαν σε έκταση τα ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη δυνατή συνεργασία και συντονισμό της εταιρείας με τους μετόχους της, παρακάμπτοντας κάθε φορά τα ασήμαντα, επικεντρωμένοι στο στόχο η Πάφος και η Κύπρος να ωφεληθούν και να ωφελήσουν το θεσμό της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας.

Η Γραμματεία του ΑΚΕΛ επανέλαβε το αίτημα για άμεση οικονομική ενίσχυση του «Πάφος 2017», από την πολιτεία, αποδεσμεύοντας τις 500 χιλιάδες ευρώ, που οφείλει για το 2013, όπως και την έκκληση του προς τα Δημαρχεία για την προώθηση ώριμων έργων και την αξιοποίηση των διαρθρωτικών ευρωπαϊκών ταμείων.

Διαβεβαίωσαν τέλος την αντιπροσωπεία της εταιρείας ότι θα είναι συμπαραστάτες σε κάθε βήμα υλοποίησης των στόχων για πολιτιστική ανάταση στη μεγάλη, δύσκολη και ενδιαφέρουσα διαδρομή προς το 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα