Απίστευτη καταγγελία:”Μου ζητούσαν μίζες υπάλληλοι του υπ. Ανάπτυξης”

11:13 5/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Έξαλλος είναι ο Κρητικός ξενοδόχος, Ν Χαλκιαδάκης, που κατήγγειλε το κύκλωμα εκβιασμού υπαλλήλων του υπ. Ανάπτυξης, οι λάμβαναν μίζες εκατομμυρίων.

Όπως σας είχαμε πει από χθες, η αστυνομία συνέλαβε δύο εργαζόμενους του υπουργείου, που εκβίαζαν ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στην περιοχή της Σταλίδας, προκειμένου να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την επένδυση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία δικαιούταν!

Ο κ. Χαλκιαδάκης μίλησε για πρώτη φορά και οι αποκαλύψεις του είναι συγκλονιστικές για το πόσο διεφθαρμένοι είναι ορισμένοι υπάλληλοι.

«Τριάμισι χρόνια μας ταλαιπωρούσαν.

Η ιστορία μας ξεκινάει το 2009. Το ποσό της επένδυσης ήταν πολύ μεγάλο και μας δούλευαν. Δεν είναι μόνο οι δύο υπάλληλοι που συνελήφθησαν, αλλά πολλοί περισσότεροι εκεί μέσα. Εγώ είχα δώσει χρήματα για να προχωρήσει το θέμα μου, γιατί μου έλεγαν ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν προχωράει. Μου υπόσχονταν ότι θα πάρω τα χρήματά μου πίσω σε έναν χρόνο. Αντί να περιμένω το Υπουργείο που θα κάνει τρία με τέσσερα χρόνια, αυτοί μου έλεγαν ότι θα έχω ξεμπερδέψει σε έναν χρόνο και θα έπαιρνα νωρίτερα τα χρήματα που δικαιούμουν εάν έκανα ότι μου ζητούσαν», λέει και εξηγεί ότι αναγκάστηκε να μιλήσει γιατί ήταν ένα βήμα πριν την χρεοκοπία.

«Βρεθήκαμε λίγο πριν φαλιρίσουμε και γι αυτό αναγκάστηκα να κάνω την καταγγελία. Οι υπάλληλοι του Υπουργείου μας εκβίαζαν και κρατούσαν τους φακέλους μας, με αποτέλεσμα να μην προχωρούν τα θέματά μας. Αναγκαστήκαμε να μιλήσουμε με την ηγεσία του Υπουργείου η οποία μας άκουσε με πολύ προσοχή κι έτσι προχώρησε το θέμα», υποστηρίζει.

Το πώς στήθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας δεν αποκαλύπτεται για ευνόητους λόγους, όμως δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να γίνουν και άλλες συλλήψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα