ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Στην Λάρνακα για διασκέδαση ο Λούκας Γιώρκας

12:07 28/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Στην Λάρνακα και συγκεκριμένα στο “Savino Live” βρέθηκε ο Λούκας Γιώρκας το βράδυ της Τρίτης για να διασκεδάσει μαζί με φίλους και τον αδελφό του.

Όταν ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κωμοδρόμος, ο οποίος τραγουδά κάθε Τρίτη στο “Savino Live”, είδε στο πλήθος τον Λούκα Γιώρκα, τον χαιρέτησε και λίγο αργότερα τον ρώτησε αν ήθελε να πει ένα τραγούδι. Βλέπωντας και την αντίδραση του κόσμου, που τον καταχειροκροτούσε, ο Λούκας χαμογέλασε και ανέβηκε στην σκηνή όπου

τραγούδησε το “Σαν πλανόδιο τσίρκο” του Δημήτρη Μητροπάνου και “Για το καλό μου” του Γιάννη Μηλιώκα.

Η βραδιά βρήκε τον Λούκα ευδιάθετο να διασκεδάζει με το ροκ πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Κωμοδρόμου που εδώ και χρόνια είναι γνωστός στην πόλη του Ζήνωνα με τα Ελληνικά ποιοτικά του τραγούδια. Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς ο ερασιτέχνης τραγουδιστής Χρήστος Πασιής πήρε το μικρόφωνο για να ερμηνεύσει γνωστές λαικές επιτυχίες και ο Λούκας άδραξε την ευκαιρία με κέφιγια να τον συνόδεψε στην κιθάρα.
Όταν ο κόσμος φώναζε “Γιώρκας” ο Λούκας απάντησε “άλλη φορά παιδιά”. Όπως είπαν κάποιοι φίλοι από την παρέα του “προσέχει τις χορδές του αφού τις τελευταίες μέρες πονούσε τον λαιμό του”.

Πάντως, όσοι βρέθηκαν στο “Savino Live” το βράδυ της Τρίτης είδαν έναν ευδιάθετο Λούκα Γιώρκα να διασκεδάζει με την παρέα του και να μην νοιάζεται για τα φλας των θαυμάστριων του.Μάλιστα, στο λαϊκό ρεπερτόριο, πριν ανέβει στηνγια σκηνή να πάρει την κιθάρα, χόρευε ασταμάτητα λαϊκά γνωστά άσματα.

Του Μιχάλη Σταύρου 

Keywords
Τυχαία Θέματα