Αρχίζουν οι εργασίες ανακατασκευής της λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων

19:58 8/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οδηγίες έναρξης των εργασιών αναμένεται να λάβει τις επόμενες ημέρες ο εργολάβος στον οποίο ανατέθηκε το έργο της ανακατασκευής της λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων μετά την αντιμετώπιση των προβλημάτων που είχαν προκύψει τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό διαφάνηκε μέσα από την συνάντηση που είχε στο δημοτικό μέγαρο Πάφου ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Τάσος Μητσόπουλος με τον δήμαρχο Πάφου και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε ότι η επίσκεψη

του κ. Μητσόπουλου, η πρώτη σε δήμο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, έχει τονώσει την ψυχολογία των μελών του δημοτικού συμβουλίου. Η ανάπτυξη δεν σταματά, η ζωή συνεχίζεται, είπε ο κ. Βέργας, και με τη συνεργασία και του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων θέματα ανάπτυξης της επαρχίας θα πρέπει να προωθηθούν. Δόθηκαν δεσμεύσεις για πολλά ζητήματα, είπε, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Συγκοινωνιών χαρακτήρισε πολύ παραγωγική τη συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα θέματα της πόλης ενόψει της ανάληψης από την Πάφο και του σημαντικού και επίζηλου, όπως είπε, τίτλου της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2017.

Θα πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να αρθούν γραφειοκρατικά εμπόδια και στρεβλώσεις για να είμαστε όλοι πιο αποτελεσματικοί, ανέφερε, σημειώνοντας ότι θα δοθούν άμεσες και πρακτικές λύσεις λαμβάνοντας ωστόσο πάντα υπόψη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα