Αστυνομία: Χωρίς αποτέλεσμα η μέχρι τώρα έρευνες για τον πενταπλό φόνο

14:02 24/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε πολυτραυματισμό και εσωτερική αιμορραγία οφείλεται ο θάνατος των 5 προσώπων τα οποία δολοφονήθηκαν χθες τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης, τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η νεκροψία επί της σωρού των 5 προσώπων και όπως διαπιστώθηκε ο θάνατος τους οφείλεται σε πολυτραυματισμό και εσωτερική αιμορραγία.

Αναφερόμενος στις έρευνες οι οποίες συνεχίζονται

με εντατικούς ρυθμούς, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι έχει καθοριστεί το πλαίσιο των ερευνών ενώ συνεχίζονται οι ανακρίσεις.

-Λαμβάνονται και επεξεργάζονται πληροφορίες ως προς την διάπραξη του συγκεκριμένου εγκλήματος.

- Μελετούνται και αξιολογούνται πληροφορίες που έχουν ληφθεί στο παρελθόν που ίσως να βοηθούν ή να συνδέονται με το υπό διερεύνηση έγκλημα.

- Μελετούνται σοβαρές υποθέσεις που έχουν διαπραχθεί στο παρελθόν, παγκύπρια που μπορεί να σχετίζονται με την υπόθεση της δολοφονίας των 5 προσώπων.

- Γίνονται εντατικά ανακρίσεις και έρευνες ως προς το κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας και εντατικοποιούνται οι ανακρίσεις προσώπων σε όλα τα επαρχιακά ΤΑΕ για την υπόθεση αυτή.

«Ευελπιστούμε, συνέχισε ότι τα στοιχεία ή και πληροφορίες που λαμβάνονται θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση η οποία τυγχάνει μελέτης και προσεκτικού χειρισμού».

Σημείωσε ότι ήδη έχουν περάσει για ανάκριση αρκετά πρόσωπα σε όλα τα επαρχιακά ΤΑΕ ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει οτιδήποτε εναντίον συγκεκριμένων προσώπων.

«Καταβάλλονται, ανέφερε, προσπάθειες για να εντοπιστεί πρώτα το κίνητρο να γίνει συγκεκριμένο το κίνητρο όσον αφορά την εγκληματική ενέργεια και κατ επέκταση ο εντοπισμός των δραστών».

Ερωτηθείς εάν έχει αναφέρει οτιδήποτε ο εργοδότης των δολοφονηθέντων φρουρών ασφαλείας οκ. Αγγελίδης είπε ότι «έχει αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα, αν θέλετε κάποια στοιχεία τα οποία αξιολογούνται στο πλαίσιο των άλλων πληροφοριών των οποίων κατέχουμε».

Συνέχισε λέγοντας ότι «από το πρωί βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Αμμόχωστου ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων ο κ. Θεοφάνους, οι επικεφαλής του ΤΑΕ Αρχηγείου και γίνονται συγκεκριμένες εξετάσεις ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Για όλες τις έρευνες τελείται ενήμερος ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας υπό την επίβλεψη του οποίου γίνονται οι εξετάσεις και τελείται επίσης ενήμερος ο Αρχηγός Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα