Σύλληψη 28χρονου και 25χρονης για κατοχή ναρκωτικών

11:22 24/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, προσπάθησαν να ανακόψουν για έλεγχο χθες το απόγευμα στην Πάφο, δύο πρόσωπα, ηλικίας 28 και 25 χρόνων για τα οποία εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα έρευνας της οικίας τους.
O 28χρονος και η 25χρονη μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των μελών της ΥΚΑΝ, προσπάθησαν να διαφύγουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις άλλα ανακόπηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας.

Ο 28χρονος κατά την ανακοπή του από τα μέλη της ΥΚΑΝ, θεάθηκε να ρίχνει στο

έδαφος ένα νάιλον σακουλάκι που περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους μισού περίπου γραμμαρίου, ενώ προσπάθησε να τοποθετήσει στο στόμα του και δεύτερο σακουλάκι όμως τα μέλη της ΥΚΑΝ τον απέτρεψαν και του απέσπασαν το σακουλάκι. Από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω σακουλάκι περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους τριών περίπου γραμμαρίων.

Κατά την ανακοπή της 25χρονης, αυτή θεάθηκε να ρίχνει στο έδαφος δύο νάιλον σακουλάκια, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 2,5 περίπου γραμμαρίων, ενώ μετά από έρευνα που έγινε, στην κατοχή της ανεβρέθηκαν ακόμη ένα νάιλον σακουλάκι που περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός περίπου γραμμαρίου, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.
Τα πιο πάνω πρόσωπα, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα