Χειροπέδες σε νεαρούς για κατοχή ναρκωτικών και μεγάλου χρηματικού ποσού

10:27 24/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Δύο νεαροί 26 και 25 χρόνων συνελήφθησαν, χθες βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου αφού βρέθηκε στην κατοχή τους κάνναβη αλλά και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από πληροφορία και σχετική παρακολούθηση, προσπάθησαν να ανακόψουν χθες βράδυ για έλεγχο στις Βρυσούλες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος, με συνοδηγό 25χρονο και οι δύο από την επαρχία Αμμοχώστου.

Ο οδηγός του οχήματος, αρχικά ελάττωσε ταχύτητα και στη συνέχεια αφού ανέπτυξε ξανά, προσπάθησε να διαφύγει. Στην προσπάθεια του να διαφύγει, συγκρούστηκε διαδοχικά με τρία υπηρεσιακά οχήματα,

με αποτέλεσμα ο 26χρονος σε κάποια στιγμή να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να προσκρούσει σε περιτοίχισμα οικίας, όπου και ακινητοποιήθηκε.
Ο 26χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα ης αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης, καθώς επίσης και για πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του αυτοκινήτου ανεβρέθηκε ένα διαφανές νάιλον σακουλάκι, που περιείχε πράσινη φυτική ύλη κάνναβης βάρους 4 περίπου γραμμαρίων, ένας πλαστικός μύλος αλέσεως με ίχνη κάνναβης, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των €24,940.

Τα δύο πιο πάνω πρόσωπα, δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση του ανευρεθέν χρηματικού ποσού και στη συνέχεια συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, της κατοχής σκεύους ειδικά κατασκευασμένου για τη χρήση κάνναβης και της παράνομης κατοχής περιουσίας.
Τόσο ο 26χρονος, όσο και ο 25χρονος, ζήτησαν ιατρική περίθαλψη και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ανέφεραν ότι υποφέρουν από ζαλάδες και ο ιατρικός λειτουργός αποφάσισε όπως παραμείνουν και οι δύο για νοσηλεία και παρακολούθηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα