Χωρίς αποτέλεσμα η δεύτερη συνάντηση ΟΕΒ με ΣΕΚ και ΠΕΟ

18:46 19/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τη δεύτερη τους συνάντηση είχαν σήμερα Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και οι Συντεχνίες ΣΕΚ και ΠΕΟ για συζήτηση των προτάσεων της Ομοσπονδίας για τον ιδιωτικό τομέα.

Σε δηλώσεις ύστερα από τη συνάντηση που κράτησε σχεδόν δυόμισι ώρες, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ Φίλιος Ζαχαριάδης περιορίστηκε να αναφέρει ότι συνεχίστηκε η συζήτηση, αλλά αυτή διακόπηκε λόγω του προχωρημένου

της ώρας. Είπε ακόμη ότι δεν έχει καθοριστεί νέα συνάντηση.

Ο κ. Ζαχαριάδης πλαισιωνόταν από τους Γενικούς Γραμματείς της ΣΕΚ και της ΠΕΟ, Νίκο Μωϋσέως και Πάμπη Κυρίτση αντίστοιχα, οι οποίοι δεν προέβησαν σε δηλώσεις.

”Συνεχίσαμε τη συζήτησή μας και λόγω του προχωρημένου της ώρας διακόψαμε και θα συναντηθούμε χωρίς να έχει καθοριστεί η συνάντηση”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Ζαχαριάδης.

Ερωτηθείς αν υπάρχει σύγκλιση απόψεων, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι ”νομίζουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που υπάρχουν να καταλήξουμε κάπου, ελπίζουμε”.

Σε ερώτηση αν στη σημερινή συνάντηση η ΟΕΒ άκουσε τις απόψεις των συντεχνιών, ο κ. Ζαχαριάδης περιορίστηκε να επαναλάβει ότι ”συνεχίσαμε την ανταλλαγή των απόψεών μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα