Χριστόφιας: Αυτός έλειπε να με πάρει δικαστήρια! (Ηχητικό απόσπασμα) (Upd)

17:33 9/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 17:30

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από την παρέμβαση του Δημήτρη Χριστόφια στο ραδιόφωνο του ΑΣΤΡΑ.

Είδηση 14:08: Δήλωση τέως Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια

Σε ότι αφορά το ζήτημα που προέκυψε με τον κ. Μιλτιάδη Νεοφύτου, ήθελα να διευκρινίσω ότι συζήτησα μερικές φορές μαζί του και είμαι έτοιμος να ξανασυζητήσω, παρόλο που ο δικηγόρος του απέρριψε την πρόταση που του υπέβαλε πρόσφατα ο δικός μου δικηγόρος για συζήτηση.

Σε ότι αφορά το παραπλανητικό

δημοσίευμα της εφημερίδας “Πολίτης” αυτό βρίθει ανακριβειών και γι’ αυτό επιφυλάσσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου. Για τον ισχυρισμό περί αντιφάσεων στα όσα περιλαμβάνονται στο Πόθεν Έσχες, σχετική ανακοίνωση θα εκδώσει το Ελεγκτικό Γραφείο που αρμοδίως το ετοίμασε.

Είδηση 10:47

Τη λύπη του για το γεγονός ότι θα οδηγηθεί στα δικαστήρια με έναν άνθρωπο που εμπιστεύτηκε και που μέχρι πρότινος ήταν και στενοί φίλοι, εξέφρασε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, σε παρέμβαση του στο ραδιόφωνο του ΑΣΤΡΑ.

Ο κ. Χριστόφιας ανέφερε ότι ο Μιλτιάδης Νεοφύτου ανέλαβε να προβεί σε εργασίες στο σπίτι του χωρίς να του δώσει προσφορά και χωρίς να του πει το συνολικό ποσό που θα ζητούσε, στηριζόμενος στη φιλία τους.

Πρόσθεσε ότι ο κ.Νεοφύτου πληρώθηκε με το ζόρι το ποσό των 270 χιλ. ευρώ, ενώ αρνείτο για δύο χρόνια να πάρει το ποσό που του πρόσφερε η οικογένεια Χριστόφια. «Αν δεν αρνείτο να πάρει χρήματα, μέχρι τώρα θα είχε εισπράξει 400 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, τώρα ζητά επιπλέον 600 χιλιάδες ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο τέως πρόεδρος τόνισε ότι δεν αρνείται να πληρώσει και θα δώσει ακόμα μια δόση στο τέλος του χρόνου. Όμως, είπε, ότι το τελικό ποσό θα το αμφισβητήσει νομικά.

Είδηση 09:55

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Π», αγωγή εναντίον του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια ετοιμάζεται να καταχωρίσει ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας Μιλτιάδης Νεοφύτου.

Η εταιρεία του Μιλτιάδη Νεοφύτου διεκδικεί 600+ χιλ. ευρώ για κατασκευαστικές εργασίες που έκανε τόσο στην πολυκατοικία της οικογένειας Χριστόφια στην Έγκωμη, όσο και στο εξοχικό του στο Κελλάκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αριθμοί δεν συμφωνούν με βάση τα στοιχεία που περιέλαβε στη δήλωση περιουσιακών στοιχείων του ο κ. Χριστόφιας και την οποία δημοσιοποίησε τον περασμένο Μάιο!

Keywords
Τυχαία Θέματα