Δέκα πτήσεις επηρεάζονται από την αυριανή απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα

18:57 17/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνολικά δέκα πτήσεις, πέντε αναχωρήσεις και πέντε αφίξεις, από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου από και προς τα αεροδρόμια Αθήνας, Πάτρας και Θεσσαλονίκης θα επηρεαστούν από την αυριανή τρίωρη απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Από

την απεργία αναμένεται να επηρεαστούν 1.200 περίπου επιβάτες.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου Αδάμος Ασπρής ανέφερε ότι «δυστυχώς, λόγω της αυριανής 3ωρης απεργίας στην Ελλάδα, αναμένεται να επηρεαστεί το πρόγραμμα διεξαγωγής πτήσεων από και προς τα Διεθνή Αεροδρόμια της Κύπρου. Η απεργία είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 10 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί στη μία μετά το μεσημέρι».

Πρόσθεσε ότι «με βάση τα στοιχεία του Κέντρου Επιχειρήσεων της Hermes Airports, θα επηρεαστούν συνολικά 10 πτήσεις. Πρόκειται για 5 αναχωρήσεις και 5 αφίξεις. Εξ αυτών δύο πτήσεις ακυρώνονται, ενώ οι υπόλοιπες οκτώ θα πραγματοποιηθούν με διαφορετική ώρα εκτέλεσης».

Όλες οι περιπτώσεις, ανέφερε ο κ. Ασπρής, «αφορούν πτήσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν από και προς τα Αεροδρόμια Αθηνών, Πάτρας και Θεσσαλονίκης. Συνολικά, λόγω της αυριανής απεργίας στην Ελλάδα αναμένεται να επηρεαστούν περίπου 1.200 επιβάτες».

Το κοινό, σημείωσε, «πληροφορείται ότι οι επηρεαζόμενες αερογραμμές έχουν ήδη αναδιαμορφώσει σχετικά το πρόγραμμα τους. Για το σκοπό αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως επικοινωνούν απευθείας με τις αερογραμμές και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, πριν την προσέλευση τους και στα δύο διεθνή αεροδρόμια της χώρας» κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα