Δεν θα γίνουν ανεκτά νεοναζιστικές οργανώσεις και τάγματα εφόδου, λέει ο Ν. Δένδιας

16:26 24/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, προκειμένου να τον ενημερώσει για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής είχε σήμερα το μεσημέρι και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας ανέφερε στον Πρόεδρο Παπούλια ότι σύμφωνα με τις εντολές που έχει και από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, «τάγματα εφόδου στη χώρα

και νεοναζιστικές οργανώσεις δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές».

Αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει όσον αφορά το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, καθώς επίσης και τις έρευνες που γίνονται στο εσωτερικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Δένδιας είπε ότι η συντριπτική – όχι απλώς η μεγάλη – πλειοψηφία των γυναικών και των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας «είναι περήφανοι άνθρωποι, οι οποίοι δίνουν τα πάντα για την προστασία της ζωής, της περιουσίας και της ασφάλειας του Έλληνα πολίτη και μάλιστα υπό δυσχερέστατες συνθήκες, με χαμηλότατους μισθούς και σε ένα κλίμα το οποίο δεν επιτρέπει πάντοτε να αποδώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους».

Ο Πρόεδρος Παπούλιας από τον πλευρά του χαρακτήρισε σεβαστό το έργο της ΕΛΑΣ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη γυναίκα αστυνομικός που έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στη σύλληψη του δράστη του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, την οποία ο κ. Δένδια ανακοίνωσε ότι θα καλέσει την επόμενη βδομάδα προκειμένου να προβληθεί το παράδειγμα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα