Διαδοχικές συναντήσεις Υπουργού Γεωργίας με τμήματα της αρμοδιότητάς του

18:40 31/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Σοφοκλής Αλετράρης είχε την Πέμπτη διαδοχικές συναντήσεις με τη διευθυντική ομάδα του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ), στα Κεντρικά Γραφεία του Τμήματος, στη Λευκωσία, με τη διευθυντική ομάδα των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, στα Γραφεία των Υπηρεσιών, με τη διευθυντική ομάδα του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης, στα Γραφεία του Τμήματος και με τη διευθυντική ομάδα της Υπηρεσίας Μεταλλείων, στα Γραφεία της Υπηρεσίας, στην παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, με τη διευθυντική ομάδα του ΤΑΥ, συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες που αφορούν την υλοποίηση των αποχετευτικών έργων για τις κοινότητες που έχουν ενταχθεί στα Αποχετευτικά Συμβούλια.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Γεωργίας, συναντήθηκε με τη διευθυντική ομάδα των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, από την οποία ενημερώθηκε σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο θέμα της διαδικασίας αναγνώρισης και καταγραφής των αιγοπροβάτων και στο ζήτημα των διενεργειών ελέγχου στο νωπό γάλα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Υπουργού Γεωργίας με τη διευθυντική ομάδα του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης συζητήθηκε το πώς προχωρά η ετοιμασία του προσχεδίου νομοσχεδίου ώστε να θεσπιστεί νόμος με βάση τον οποίο να ρυθμίζονται οι αρμοδιότητες του Τμήματος.

Στο πλαίσιο της συνάντησής του με τη διευθυντική ομάδα της Υπηρεσίας Μεταλλείων, ο Υπουργός Γεωργίας, ενημερώθηκε για τη μελέτη που εκπονείται όσον αφορά την ανάγκη για δημιουργία νέας λατομικής ζώνης για τις ανάγκες σε αδρανή υλικά στην επαρχία Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα