Σχέδια εγκληματικών στοιχείων εκτιμά ότι απέτρεψε η Αστυνομία

17:37 31/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Διάταγμα κράτησης 6 ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον ενός 35χρονου και ενός 34χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες βράδυ να μεταφέρουν μέσα σε ημιφορτηγό, μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που είχε κλαπεί και η οποία εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιείτο σε εγκληματική ενέργεια.

Σε δηλώσεις του από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε πως στο πλαίσιο των ερευνών για εντοπισμό συγκεκριμένης μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου που κλάπηκαν από Λεμεσό και Λάρνακα αντίστοιχα και που πιστεύεται ότι θα χρησιμοποιούνταν για

διάπραξη εγκληματικής ενέργειας, η Αστυνομία εντόπισε χθες βράδυ, μετά από πληροφορία, ημιφορτηγό όχημα που κινείτο στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το Τσέρι.

Εντός του ημιφορτηγού εντοπίστηκε η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί από τη Λεμεσό μεταξύ 25ης και 26 Μαΐου, ενώ οι δυο επιβαίνοντες, που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για διάφορες άλλες υποθέσεις, συνελήφθηκαν.

Στην κατοχή του ενός εντοπίστηκε και ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης, κάνναβης, βάρους τριών γραμμαρίων περίπου, ένα νάιλον σακουλάκι, που περιείχε άσπρη στερεά ουσία, κοκαΐνη, βάρους δύο γραμμαρίων περίπου και ένα καλαμάκι, το οποίο περιείχε άσπρη ουσία, κρύσταλ μεθ, βάρους μισού γραμμαρίου περίπου.

Ανακρινόμενοι οι δυο ύποπτοι έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς ”οι οποίοι θεωρούνται αβάσιμοι”, όπως είπε ο κ. Αγγελίδης, σημειώνοντας ότι οι έρευνες συνεχίζονται για εντοπισμό του αυτοκινήτου, μάρκας Mercedes, που κλάπηκε από χώρο πώλησης αυτοκινήτων στη Λάρνακα και το οποίο έφερε πινακίδες δοκιμής.

Ερωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε μαρτυρία που να συνδέει τους δυο ύποπτους με την κλοπή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, ”αλλά, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, θα εξεταστεί και αυτό το ενδεχόμενο με κάθε προσοχή και λεπτομέρεια”.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται εντατικά και θα επεκταθούν, συμπλήρωσε ο κ. Αγγελίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα