Διάφορα σενάρια υπό συζήτηση για το ελληνικό χρηματοδοτικό κενό

19:13 16/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στα σενάρια που αφορούν τους τρόπους με τους οποίους θα καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας, αναφέρθηκε ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα, συζητήθηκαν «διάφορα σενάρια», αλλά «οι αποφάσεις θα ληφθούν προς το τέλος του έτους».

Ερωτηθείς εάν η μετακύλιση των ομολόγων παραμένει στο τραπέζι, ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ απάντησε ότι «όλα παραμένουν στο τραπέζι».

Τέλος, αναφερόμενος στην αρνητική απάντηση της τρόικας όσον αφορά τη ρύθμιση για το πετρέλαιο θέρμανσης και τα επιδόματα και κατά πόσο αυτό απασχολεί το οικονομικό επιτελείο και ενδέχεται να έχει επιπτώσεις, ο κ. Στουρνάρας, απάντησε αρνητικά.

Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη σήμερα και ο Πρόεδρος του EuroWorking Group Τόμας Βάιζερ, ο οποίος είχε συνομιλίες με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, παρουσία του κ. Στουρνάρα. Της συνάντησης με τον Έλληνα Πρωθυπουργό προηγήθηκε μακρά συνάντηση του κ. Στουρνάρα με τον κ. Βάιζερ, στο Υπουργείο Οικονομικών, με θέμα όπως αναφέρουν πληροφορίες τις αποφάσεις για το χρηματοδοτικό κενό το 2014, καθώς επίσης και για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Keywords
Τυχαία Θέματα