ΔΗΚΟ: Λιλλήκας και ΑΚΕΛ οι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος

19:56 4/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Λιλλήκας και ΑΚΕΛ είναι οι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ.

« Ο κ. Λιλλήκας με τη σημερινή του ανακοίνωση επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Αντί να ασκεί κριτική στην Κυβέρνηση για τους κακούς χειρισμούς της και τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα, εξαπολύει επίθεση στους Αναστασιάδη

και Καρογιάν για την πρωτοβουλία των δυο κομμάτων να αναζητηθούν μέτρα που να καταστήσουν το δημόσιο χρέος βιώσιμο, ώστε να αποφευχθούν πρόσθετα πιο επαχθή μέτρα», αναφέρεται.

Το ΔΗΚΟ διερωτάται κατά πόσο ο κ. Λιλλήκας επιθυμεί το δημόσιο χρέος να μην είναι βιώσιμο ή να περικοπούν και άλλο οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων.

«Να υποθέσουμε ότι επιθυμεί την ιδιωτικοποίηση της CYTA, της ΑΗΚ και της Αρχής Λιμένων; Να υποθέσουμε ότι επιθυμεί το κλείσιμο και άλλων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και περαιτέρω αύξηση των ανέργων»;

Αναφέρεται τέλος ότι ο κ. Λιλλήκας με το να αποφεύγει να ασκεί κριτική σε εκείνους που πραγματικά ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση της κυπριακής οικονομίας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά πως Λιλλήκας και ΑΚΕΛ είναι οι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα