ΔΗΚΟ: Ο Γ. Λιλλήκας χρησιμοποιεί “σοφιστείες και αλχημιστικές μεθόδους”

16:57 12/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το ΔΗΚΟ, με σημερινή του ανακοίνωση, αναφέρεται στον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργο Λιλλήκα, κάνοντας λόγο για «σοφιστείες και αλχημιστικές μεθόδους», στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει «τις βαρύτατες κατηγορίες ότι χρησιμοποίησε την ισχύ του αξιώματος του Υπουργού για να εξασφαλίσει οικονομικά οφέλη για οικογενειακές του επιχειρήσεις».

«Από την άλλη επιχειρεί να ξεγελάσει και να εξαπατήσει το πολιτικό του θήραμα, τον κόσμο του

ΔΗ.ΚΟ., με φιλοφρονητικές εκφράσεις και χαριτολογήματα του τύπου «ο ωραίος κόσμος του Δημοκρατικού Κόμματος», αναφέρει η ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι ο κ. Λιλλήκας επιδιώκει να βρίσκεται κοντά στην εξουσία «προσδοκώντας οικονομικό όφελος» και ότι «με ψευδείς παραστάσεις και καπηλευόμενος την ιστορία, τους αγώνες τις αρχές, ακόμα και το όνομα των αείμνηστων ηγετών του Κόμματος μας, επιχειρεί να υφαρπάσει και να υποκλέψει τη ψήφο των ΔΗΚΟικών για να τη σφετεριστεί και να προωθήσει τις πολιτικές του φιλοδοξίες».

«Να είναι σίγουρος ο κ. Λιλλήκας ότι ο κόσμος του ΔΗ.ΚΟ. θα υπερασπιστεί την ιστορία, την τιμή και την αξιοπρέπεια του τιμημένου Κόμματός του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα