Δηλώσεις Ανδρέα Χρίστου στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για το Ογκολογικό στη Λεμεσό

01:05 4/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ξεκάθαρα μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες έστειλε η σημερινή παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού και υποψήφιου για επανεκλογή κ. Ανδρέα Χρίστου, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας επίσημων φορέων και απλών πολιτών για τη δημιουργία Ογκολογικού Κέντρου και Ακτινοθεραπευτικής Μονάδας στη Λεμεσό.

«Είμαστε εδώ εκ μέρους όλων των Δημάρχων της μείζονος Λεμεσού για να διατρανώσουμε τη θέση μας ότι η πόλη και επαρχία μας απαιτεί άμεσα τη δημιουργία ογκολογικού / ακτινοθεραπευτικού τμήματος στη Λεμεσό. Οι υποσχέσεις έχουν δοθεί, οι δεσμεύσεις υπάρχουν, τα κονδύλια είναι στον προϋπολογισμό.

Ζητούμε άμεσα δρομολόγηση του αιτήματος. Δικαιολογία για άλλη καθυστέρηση δεν υπάρχει» ανάφερε ο κ. Χρίστου στον χαιρετισμό του.

Εκ μέρους των ομάδας πρωτοβουλίας, η κα. Εύη Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου για το γεγονός ότι ακύρωσε άλλη ειλημμένη προεκλογική υποχρέωση ώστε να παραστεί στην εκδήλωση. Ανάφερε επίσης ότι ο Ανδρέας Χρίστου ήταν πάντοτε στο πλευρό των καρκινοπαθών και τον συνδέσμων τους αλλά και της προσπάθειας για τη δημιουργία του ογκολογικού / ακτινοθεραπευτικού τμήματος στη Λεμεσό.

Ως Δήμαρχος Λεμεσού, ο Ανδρέας Χρίστου προεδρεύει Επιτροπής που συστάθηκε το 2010 για παρακολούθηση του θέματος της δημιουργίας ογκολογικού / ακτινοθεραπευτικού τμήματος στη Λεμεσό και στην οποία συμμετέχουν οργανωμένοι φορείς και εκπρόσωποι των Δήμων της επαρχίας Λεμεσού και Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα