Δημήτρης Συλλούρης: Δεν δεχόμεθα το κούρεμα καταθέσεων στην ημερήσια διάταξη

12:13 5/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Είναι ξεκάθαρο και συμφωνήσαμε ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε το κούρεμα καταθέσεων να είναι καν στην ημερήσια διάταξη της συζήτησης, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης σε δηλώσεις του αφού έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Ο κ. Συλλούρης είπε πως ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και για τα θέματα του Γιούρογκρουπ

αλλά και για τις πρώτες προτεραιότητες του Προέδρου.

Σήμερα, πρόσθεσε έρχεται η Τρόικα, επιστρέφει και ο Υπουργός από το Γιούρογκρουπ και θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γύρω στις 8.30-0900 (απόψε) γιατί τα θέματα είναι σοβαρά και επείγουν.

Ο κ. Συλλούρης υπογράμμισε πως «είναι ξεκάθαρο και συμφωνήσαμε ότι όσον αφορά το κούρεμα καταθέσεων δεν πρόκειται να δεχθούμε να είναι καν στην ημερήσια διάταξη της συζήτησης».

«Αυτό το μήνυμα πρέπει να πάει καθαρά, διαφορετικά μπορεί να αναγκαστούμε να πάρουμε τις πιο σκληρές αποφάσεις αλλά αυτό δεν πρόκειται να το δεχθούμε», πρόσθεσε.

Ανέφερε πως «από εκεί και πέρα τίθενται και πολλά άλλα θέματα μέσα από τις προτεραιότητες», όπως «τα 50-55 νομοσχέδια που είναι έτοιμα και θα μας τα στείλει το ταχύτερο δυνατόν για να πάνε στη Βουλή για τις αλλαγές που υποσχέθηκε ο Πρόεδρος πριν τις εκλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα