Δημόσια διαβούλευση της ΕΕ για τις Διαδικτυακές Τεχνολογίες

10:02 24/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

 H Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξήγγειλε την έναρξη δημόσιας διαβούλευσης στα θέματα έρευνας και καινοτομίας στον τομέα των Διαδικτυακών Τεχνολογιών, στο πλαίσιο του νέου χρηματοδοτικού Προγράμματος της ΕΕ «Ορίζοντας 2020».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας, το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει το 2014 και να διαρκέσει έως το 2020. Στόχος της διαβούλευσης, προστίθεται, είναι η συλλογή σχολίων και εισηγήσεων από ενδιαφερόμενα μέρη όπως είναι οι ερευνητές, η βιομηχανία, ο ακαδημαϊκός χώρος και οι τελικοί χρήστες των εν λόγω

Τεχνολογιών, έτσι ώστε να αναδειχτούν και να προωθηθούν οι μελλοντικές ανάγκες και οι προκλήσεις στην έρευνα των Διαδικτυακών Τεχνολογιών.

Για συμμετοχή στη Διαβούλευση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις εισηγήσεις τους μέχρι και τις 15 Μαΐου 2012 στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/information_society/events/cf/fn-h2020/item-de.cfm?stream=168.

Τα αποτελέσματα της Διαβούλευσης θα παρουσιαστούν σε ένα ανοικτό για το κοινό Εργαστήρι, στις 29 Ιουνίου 2012 στις Βρυξέλλες, κατά τη διάρκεια του οποίου οι βασικοί συνεισφέροντες θα κληθούν να παρουσιάσουν τις ιδέες τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα