Είμαι αποφασισμένος να δώσω ελπίδα στον κυπριακό λαό, λέει ο Στ. Μαλάς

22:25 22/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αποφασισμένος να δώσει ελπίδα στον κυπριακό λαό, δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος Σταύρος Μαλάς, προσερχόμενος απόψε στο Στούντιο 3 του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, όπου πραγματοποιείται η τελευταία τηλεοπτική αναμέτρηση των δύο εναπομεινάντων διεκδικητών της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Ο Σταύρος Μαλάς υπέδειξε ότι η Κύπρος δεν είναι «καμένη γη» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η χώρα μπορεί με μια «προοδευτική προεδρία

να πάει μπροστά».

«Ο κυπριακός λαός σε λιγότερο από 48 ώρες θα κληθεί να αποφασίσει για την τύχη του για τις επόμενες δεκαετίες» είπε ο κ. Μαλάς και κάλεσε «όλον τον κυπριακό λαό, ανεξαρτήτως ηλικίας, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης να ακούσει και να κρίνει απόψε και να αποφασίσει».

Είπε παράλληλα ότι «όλοι πρέπει να συμμετέχουν στις επόμενες προεδρικές εκλογές». Η δημοκρατία, υπέδειξε, «δεν λειτουργεί για ορισμένους, λειτουργεί για όλους και όλοι πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον όλων, και όχι μερικών».

Ανέφερε στη συνέχεια ότι σε αυτή την προεκλογική περίοδο πολιτεύτηκε με «νηφαλιότητα και πολιτικό ήθος» και ότι θα συνεχίσει να πολιτεύεται με αυτόν τον τρόπο «αλλάζοντας την πολιτική συμπεριφορά στη χώρα μας και δίνοντας πάνω απ’ όλα ελπίδα στον κυπριακό λαό».

Ο Σταύρος Μαλάς είπε πως η Κύπρος «δεν είναι μαυροφορεμένη, όπως κάποιοι προσπαθούν να την ντύσουν στα μαύρα τις τελευταίες μέρες, δεν είναι καμένη γη». «Ο Κύπριος πολίτης έχει γνωρίσει πολύ χειρότερες συνθήκες και είμαι σίγουρος ότι με μια προοδευτική προεδρία μπορεί να πάει η χώρα μας μπροστά» πρόσθεσε.

«Είμαι αποφασισμένος να δώσω ελπίδα στους νέους, να δώσω ελπίδα στους άνεργους, να δώσω ελπίδα στους μικρομεσαίους, να δώσω ελπίδα στη μεσαία τάξη, στους επιχειρηματίες, σε μια κοινωνία ισονομίας και ισοπολιτείας, και πάνω απ’ όλα ισχυρού κοινωνικού κράτους» ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι αυτή είναι η δική του «πολιτική κουλτούρα».

Θα συνεχίσω, είπε, «με ένα πολιτικό ήθος το οποίο άρχισα, γιατί πραγματικά θέλω να μεταλαμπαδεύσω το πολιτικό ήθος που όλοι επιδείξαμε στην προεκλογική εκστρατεία, στη νέα εποχή, και όχι να ζητώ την ψήφο του λαού μέσα από καμένη γη».

Keywords
Τυχαία Θέματα