Έκκληση Βέργα για συμμετοχή στη συναυλία Support Pafos

15:02 13/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πανέτοιμη είναι η Πάφος για τη συναυλία με το σύνθημα Support Pafos που θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα της Κυριακής, με την εθελοντική συμμετοχή Κυπρίων και Ελλήνων καλλιτεχνών για να σταλούν τα μηνύματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας εξέφρασε τη συγκίνηση του για το ενδιαφέρον των δημοτών, προσθέτοντας πως ο εθελοντισμός έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Σύμφωνα με τον κ. Βέργα, η προσπάθεια θα ξεκινήσει από πολύ νωρίς

αύριο το απόγευμα, και η διάρκεια της συναυλίας αναμένεται να περάσει τις έξι ώρες. Στην συναυλία, συνέχισε, συμμετέχει πλειάδα καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Κύπρο τους οποίους ευχαρίστησε από καρδιάς.

Ο κ. Βέργας αναφέρθηκε στην συγκινητική διάθεση για προσφορά τόσο από εταιρείες που αφιλοκερδώς επέδειξαν ενδιαφέρον να βοηθήσουν αυτή τη μεγάλη συναυλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης όσο και από απλούς πολίτες.

Κάλεσε, τέλος, τους δημότες της Πάφου, να τιμήσουν τους καλλιτέχνες αλλά και τους συνανθρώπους μας που αυτές τις μέρες έχουν πραγματική ανάγκη.

Η είσοδος είναι δωρεάν και οι πολίτες καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, που θα διανεμηθούν σε πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα μέσω του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα