Εκρηκτικοί μηχανισμοί σε δυο πρακτορεία της ίδιας εταιρείας στη Λεμεσό

16:33 15/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Προβληματισμό και ανησυχία προκαλούν στην Αστυνομία Λεμεσού οι δυο εκρήξεις βομβών που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε δυο πρακτορεία στοιχημάτων της ίδιας εταιρείας και ήδη έχουν ληφθεί τα ενδεικνυόμενα μέτρα για αποτροπή παρόμοιων εγκληματικών ενεργειών.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε γύρω στη 1:00 έξω από την είσοδο πρακτορείου στοιχημάτων, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, δεύτερος

εκρηκτικός μηχανισμός πυροδοτήθηκε σε άλλο πρακτορείο, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το πρώτο και το οποίο ανήκει στην ίδια εταιρεία στοιχημάτων.

Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι οι ίδιοι, καθώς από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι οι δυο υψηλής ισχύος εκρηκτικοί μηχανισμοί ήταν πανομοιότυποι.

“Μας ανησυχεί ιδιαίτερα το ενδεχόμενο αυτό, γι’ αυτό η αστυνομία παίρνει μέτρα για πρόληψη τυχόν επανάληψης τέτοιον αδικημάτων”, είπε και πρόσθεσε ότι οι υποψίες στρέφονται προς διάφορες κατευθύνσεις και οι εξετάσεις της αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Είπε, τέλος, ότι το έργο των ανακριτών κρίνεται δύσκολο, καθώς οι ιδιοκτήτες εξέφρασαν άγνοια για τα κίνητρα των δραστών ή την ταυτότητά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα