Ε.ΛΑ.Μ: Πορείες Καταδίκης του ψευδοκράτους

21:05 14/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), θα ήθελε δια του παρόντος Δελτίου Τύπου να καλέσει τους Έλληνες της Κύπρου, όπως παρευρεθούν στις Πορείες Καταδίκης του ψευδοκράτους που διοργανώνει το Κίνημα μας, σήμερα 15/11/2011.

Στις μαθητικές-φοιτητικές εκδηλώσεις ,το πρωί, το Μέτωπο Νεολαίας του Ε.ΛΑ.Μ θα δώσει το παρόν του στην Λευκωσία, την Λεμεσό, την Πάφο, την Λάρνακα και την Αθήνα.

Αργότερα το βράδυ, σύσσωμο το Ε.ΛΑ.Μ θα παρευρεθεί

στην Μεγάλη Πορεία Καταδίκης του ψευδοκράτους που διοργανώνει το Κίνημα μας, στην Λεμεσό. Μία πορεία όπου είναι επιτακτική ανάγκη ο κάθε ενσυνείδητος Έλλην πολίτης αυτού του τόπου όπως δώσει το παρόν του.

Μέσω αυτών των εκδηλώσεων στοχεύουμε όπως :
1) -Αποδείξουμε πως η Μαθητιώσα Νεολαία δεν είναι πλήρως προσηλωμένη στις στημένες κομματικές νεολαίες, φυτώρια ψηφοφόρων, αλλά αντιθέτως διαδηλώνει υπερήφανη το φρόνημα της έναντι στον κατακτητή.

2) -Επισημοποιήσουμε μέσω των χιλιάδων μαθητών και πολιτών που θα συμμετέχουν στις πρωινές και τη βραδυνή μας εκδήλωση αντιστοίχως, ότι δεν υπάρχει καμία σιωπηλή αποδοχή των κακώς εχόντων και υπάρχει μια υγιής και μή αμελητέα μερίδα του Ελληνικού Κυπριακού Λαού που αντιστέκεται εμπράκτως.

3) -Να διαδηλώσουμε για άλλη μια φορά την επίσημη θέση του Κινήματος μας, ότι συνοπτικά δεν αναγνωρίζουμε κανένα ψεύτικο κράτος εντός της Πατρίδος μας και κατά τον ίδιο τρόπο απαιτήσουμε όπως πάψει κάθε είδους αναγνώριση του και άμεσο κλείσιμο τον οδοφραγμάτων.

Οι κινήσεις των εκάστοτε Κυβερνόντων τον τόπο, είναι κινήσεις αναγνωρίσεως του ψευδοκράτους και στερούνται ενός Εθνικού σχεδίου πολιτικής δράσεως. Αναφορικά με αυτό το γεγονός, κάποιες κινήσεις αναγνωρίσεως του ψευδοκράτους εκ μέρους των πολιτικών μας είναι:
1) -Οι απευθείας συνομιλίες με ψευδοπολιτικούς εκπροσώπους του

2) -Η ανοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας στην αναγνώριση της ψευδοεπιτροπής αποζημιώσεως ως ένδικο μέσο λύσεως του περιουσιακού.

3) -Η σύναψη συμφωνίας παροχής ηλεκτρισμού από τα κατεχόμενα.

Όταν όλα τα υπόλοιπα κόμματα δημαγωγούν κάνοντας επίκληση του προπαγανδιστικού ψευδοεπιχειρήματος «ομοσπονδία ή διχοτόμηση», το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) θα βρίσκεται σε όλη την Κύπρο με τεταμένη την Γαλανόλευκη για να δώσει τα δικά του μηνύματα για αυτή τη μαύρη επέτειο. Οι Έλληνες της Κύπρου αύριο θα βρίσκονται άπαντες στις γραμμές μας.
Το ψευδοκράτος σας, η μισή μας Πατρίδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα