Εντοπίστηκαν οι δύο κυνηγοί που αγνοούνταν

08:11 23/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εντοπίστηκαν τελικά οι δύο κυνηγοί που αγνοούνταν από χθες.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, οι δύο κυνηγοί, ένας 30χρονος και ένας 20χρονος εντοπίστηκαν στο χωριό Βρέτσια.

Ειδικότερα, στις 16:50 χθες η σύζυγος του ενός κυνηγού ενημέρωσε την Αστυνομία ότι έλειπε ο άνδρας της και ο αδελφότεκνος του, οι οποίοι μετέβησαν για κυνήγι στα Κελοκέδαρα.

Οργανώθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό τους από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου. Γύρω στις 19:50 ιδιοκτήτης ταβέρνας

στο χωριό Βρέτσια της Πάφου, εντόπισε τα δύο πρόσωπα στην ταβέρνα του, η οποία είχε παραβιαστεί από αυτούς για να προστατευτούν από τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή. Μεταφέρθηκαν στο τμήμα πρώτων βοηθειών του νοσοκομείου Πάφου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απελύθησαν.

Σε γραπτή τους κατάθεση φαίνεται να ανέφεραν ότι στις 8:00 το πρωί χθες, στην προσπάθεια τους να διασχίσουν ποταμό με το αυτοκίνητό τους στα Βρέτσια, παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να βγουν από τον ποταμό, ενώ το όχημά τους, στο οποίο υπήρχε ένα κυνηγετικό όπλο και τα κινητά τους τηλέφωνα, παρασύρθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα