Επαφές Τρόικας με ΤΕΠ, ΦΠΑ και ΣΕΛΚ

12:33 27/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με τον Σύνδεσμο Ελεγκτών Κύπρου (ΣΕΛΚ) συναντάται από τις 12.00 στο Υπουργείο Οικονομικών κλιμάκιο της Τρόικας κατά την τελευταία ημέρα επαφών της στην Κύπρο, στο πλαίσιο της αξιολόγησης της κυπριακής οικονομίας και του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, της συνάντησης με τον ΣΕΛΚ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 13.30, προηγήθηκε συνάντηση

στις 8.30 με τον Διευθυντή του Τμήματος Τελωνείων και Εφόρου ΦΠΑ Κωνσταντίνο Νικολαϊδη.

Ακολούθησε συνάντηση της Τρόικας με Λειτουργούς του Τμήματος Εσωτερικών Προσόδων, στην οποία συμμετείχε και ο κ. Νικολαϊδης και η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12.00.

Στο μεταξύ, άλλο κλιμάκιο της Τρόικας συναντάται από τις 11.30, στη Βουλή με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών. Στη συνεδρίαση κλήθηκαν να παραστούν εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών.

Στις 15.00, η Τρόικα θα συνεχίσει τη συζήτηση που άρχισε την περασμένη Τρίτη με την Υπουργική Επιτροπή για θέματα Οικονομίας. Την Υπουργική Επιτροπή απαρτίζουν οι Υπουργοί Οικονομικών Βάσος Σιαρλή, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σωτηρούλα Χαραλάμπους, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλής Συλικιώτης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Τίτος Χριστοφίδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα