Επανεξελέγη στην Προεδρία της ΚΟΕ ο Ουράνιος Ιωαννίδης

23:03 2/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Ουράνιος Ιωαννίδης επανεξελέγη, χωρίς ανθυποψήφιο, στη θέση του Προέδρου του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, κατά τη σημερινή Γενική Εκλογική Συνέλευση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΚΟΕ, χωρίς ανθυποψήφιο επανεκλέχτηκαν και οι άλλοι τρεις αξιωματούχοι του Εκτελεστικού Συμβουλίου. Θα συνεχίσουν και για την επόμενη τετραετία οι Δημήτρης Λόρδος (Αντιπρόεδρος), Στρατηγός

Χαράλαμπος Λόττας (Γενικός Γραμματέας) και Δαμιανός Χατζηδαμιανός (Ταμίας).

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν για τις θέσεις των επτά μελών του Εκτελεστικού Συμβουλίου για τις οποίες έθεσαν υποψηφιότητα οι παρακάτω 12 υποψήφιοι : Βασιλείου Ανδρέας, Καμαρλίγκος Ανδρέας, Κωνσταντίνου Παντελής, Ματσουκάρης Κώστας, Μιχαηλίδης Νάκης, Παρασκευάς Κίκης, Προκοπίου Πανίκκος, Τρικωμίτης Σώτος, Φωτιάδης Παύλος, Φωτίου Γιάννος, Χαραλαμπίδης Σοφοκλής, και Χρυσοστόμου Γιώργος.

Ύστερα από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε εκλέχτηκαν στο νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο οι παρακάτω : Βασιλείου Ανδρέας, Μιχαηλίδης Νάκης, Παρασκευάς Κίκης, Τρικωμίτης Σώτος, Φωτιάδης Παύλος, Χαραλαμπίδης Σοφοκλής, και Χρυσοστόμου Γιώργος.

Ενώπιον της 32ης Γενικής Συνέλευσης, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ παρουσίασε την Έκθεση Πεπραγμένων για το έτος που ολοκληρώθηκε, ενώ αναφέρθηκε παράλληλα στο συνολικό έργο και τα αποτελέσματα ολόκληρου του Ολυμπιακού κύκλου, με έμφαση στην τρέχουσα χρονιά.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν, η Έκθεση από τον Ταμία της ΚΟΕ για τις οικονομικές καταστάσεις του 2011, όπως επίσης και η Έκθεση του Ελεγκτή για την αντίστοιχη περίοδο, ενώ κατατέθηκε και εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για το 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα