Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου με ανήλικο – Εντοπίστηκαν 400 κροτίδες από κατεχόμενα

12:43 10/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μέλη του ΟΠΟΔ Αυδήμου, ενώ βρίσκονταν για τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, κοντά στην περιοχή Επισκοπής, έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο για να σταματήσει.

Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στην υπόδειξη των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Τα μέλη του ΟΠΟΔ ακολούθησαν το εν λόγω αυτοκίνητο ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και περίπολο του Σταθμού Κουκλιών – Κελοκεδάρων.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, βγήκε από την έξοδο Μανδριών και σε κάποιο σημείο προσέκρουσε στο τσιμεντένιο περιτοίχισμα

του δρόμου, απέκοψε πινακίδα της τροχαίας και ακινητοποιήθηκε σε ξύλινο περιτοίχισμα παρακείμενου υποστατικού.

Οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, κλείδωσαν τις πόρτες και δεν εξέρχονταν από αυτό. Τελικά τα μέλη της Αστυνομίας έσπασαν το παράθυρο του συνοδηγού του αυτοκινήτου και συνέλαβαν τα δύο πρόσωπα, τα οποία σημειώνεται ότι προέβαλαν αντίσταση κατά τη σύλληψη.

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 17χρονος από την επαρχία Πάφου, ο οποίος οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης. Συνοδηγός ήταν 18χρονος επίσης από την επαρχία Πάφου.

Από έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν συνολικά 400 κροτίδες τύπου TORPIL, τις οποίες φέρονται να παραδέχθηκαν ότι τις αγόρασαν από την Πύλα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα