Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου με οδηγό 16χρονο

09:51 12/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε 16χρονος από τη Ρουμανία και είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο αστυνομικών, σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας , γύρω στις 9.30 χθες βράδυ, αυτοκίνητο που οδηγούσε, όπως διεφάνη αργότερα, ένας 16χρονος από τη Ρουμανία στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη, παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού και συνέχισε την πορεία του.

Ακολούθως, όπως είπε, το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε σε φώτα τροχαίας στη Γρίβα Διγενή και τότε δύο αστυνομικοί επιχείρησαν να

το πλησιάσουν πεζοί.

Ωστόσο, ο 16χρονος, στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης έκαμε επαναστροφή με αποτέλεσμα να κτυπήσει τους δύο αστυνομικούς και να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κατορθώνοντας να διαφύγει.

Στη συνέχεια, και μετά από έρευνες στην περιοχή, το αυτοκίνητο του νεαρού εντοπίστηκε στην οδό Νίκου Πελαβά στην Έγκωμη, σταματημένο σε χώρο πρασίνου.
Τη στιγμή του εντοπισμού του αυτοκινήτου, εντός του οχήματος βρισκόταν μόνο ο οδηγός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν άλλα τρία πρόσωπα.

Ακολούθως, ένας αστυνομικός προσπάθησε να πλησιάσει πεζός το αυτοκίνητο, οπότε ο νεαρός έβαλε μπρος και επιχείρησε για άλλη μια φορά να διαφύγει.

Τότε, ο αστυνομικός έριξε δύο πυροβολισμούς προς τα ελαστικά του αυτοκινήτου, χωρίς όμως να τα πετύχει. Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε στη συνέχεια με περιπολικό και ακινητοποιήθηκε.

Ο 16χρονος συνελήφθη και κρατείται στα κρατητήρια ανηλίκων στη Λακατάμια.  Στο νεαρό διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Οι δύο αστυνομικοί που κτυπήθηκαν από το αυτοκίνητο του νεαρού διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απελύθησαν.

Η τροχαία Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα