Επικρίσεις Λιλλήκα εναντίον Αναστασιάδη

14:52 11/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για αντιφάσεις κατηγορεί τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και υποψήφιο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, ο υποψήφιος πρόεδρος Γιώργος Λιλλήκας, επικαλούμενος την πρόσφατη συνέντευξη του κ. Αναστασιάδη στην εκπομπή «Επωνύμως» του ΡΙΚ.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο Γιώργος Λιλλήκας αναφέρει ότι ο κ. Αναστασιάδης, στη συνέντευξη του στο πρόγραμμα «Επωνύμως» του ΡΙΚ, έκανε δύο «σοβαρές παραδοχές»: Πρώτον, ότι δεν έχει διαβάσει τους όρους του Μνημονίου

και δεν ήταν βέβαιος αν η Τρόικα συμπεριέλαβε όρο που αφορά τον περιορισμό του δικαιώματος της Κυβέρνησης να χρησιμοποιεί φορολογικά μέτρα ως εργαλείο άσκησης οικονομικής πολιτικής.

Δεύτερον, παραδέχεται ότι η Τρόικα έθεσε θέμα υπογραφής του Μνημονίου από τους υποψήφιους προέδρους, «αλλά θα δεσμευτούν τα κόμματα, δηλαδή ο ΔΗΣΥ και το ΔΗΚΟ, αλλά ο ίδιος θα το επαναδιαπραγματευθεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Λιλλήκα. «Επιχειρώντας να απεγκλωβιστεί, για μια ακόμα φορά, πέφτει σε αντιφάσεις» προστίθεται.

«Η αξιοπιστία των πολιτικών προσώπων κρίνεται από τη συνέπεια λόγων και έργων τους. Η διαμόρφωση ορθής και αποτελεσματικής πολιτικής είναι συναρτημένη με την ικανότητα τους να είναι ορθά ενημερωμένοι και να έχουν ορθή κρίση. Και ο κ. Αναστασιάδης παραδέχεται ότι δεν διαθέτει ούτε το ένα, ούτε το άλλο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Λιλλήκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα