Επισκέψεις της Ευρωβουλευτού Παπαδοπούλου σε σχολεία της Κύπρου

17:27 4/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Eπισκέψεις σε σχολεία στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας έχει πραγματοποιήσει η Ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ Αντιγόνη Παπαδοπούλου (Ομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών), εν όψει της ανάληψης από την Κυπριακή Δημοκρατία της Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2012.

Κατά το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Ευρωβουλευτού, η κ. Παπαδοπούλου θα πραγματοποιήσει παρόμοιες επισκέψεις

και σε σχολεία άλλων επαρχιών.

Η Ευρωβουλευτής ενημερώνει μαθητές αλλά και εκπαιδευτικούς για τον τρόπο λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τα διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν τη Νεολαία και το ρόλο των Ευρωβουλευτών.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, προστίθεται στην ανακοίνωση, αναπτύσσεται ένας εποικοδομητικός διάλογος για τις προκλήσεις που σήμερα αντιμετωπίζει η ΕΕ, την κρίση και την κατάσταση που διαμορφώνεται σήμερα, οκτώ έτη μετά την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ.

Στους μαθητές διανέμεται ενημερωτικό υλικό, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον επιδεικνύεται για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρονται από την ΕΕ για προώθηση καίριων ζητημάτων που αφορούν την Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα