Επίσκεψη της Γενικής Κυβερνήτριας Αυστραλίας στην Κύπρο

09:22 30/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει, από σήμερα μέχρι και το Σάββατο, η Γενική Κυβερνήτρια της Αυστραλίας, Κουεντίν Μπράις.

Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιεί Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας (ανώτατος άρχοντας της χώρας) στη Μεγαλόνησο.
Σε ανακοίνωση του Γραφείου της κ. Μπράις, επισημαίνεται η συνεχιζόμενη υποστήριξη της Αυστραλίας στις προσπάθειες για δίκαιη και βιώσιμη λύση του κυπριακού προβλήματος.

Κατά

την παραμονή της στη Λευκωσία η κ. Μπράις θα κάνει τα εγκαίνια σε ένα νέο τμήμα της αυστραλιανής Πρεσβείας στην Κύπρο, την Πέμπτη το απόγευμα.

Την Παρασκευή το πρωί θα την υποδεχθεί επισήμως στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ενώ το μεσημέρι θα παραθέσει γεύμα προς τιμή της.

Η Κουεντίν Μπράις θα επισκεφθεί, επίσης, τη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Σώματος, Γιαννάκη Ομήρου, ενώ προβλέπεται να έχει συνάντηση και με γυναίκες Βουλευτές της Κύπρου.

Ακόμη θα έχει συνάντηση με την κ. Μαρία Χατζηκωστή από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Κύπρου, καθώς και με τους Αυστραλούς αστυνομικούς που υπηρετούν στην Κύπρο με τα Ηνωμένα Εθνη .

Keywords
Τυχαία Θέματα