Ευαρέσκεια ΠΕΟ για αναφορές του Προέδρου για τους εργαζόμενους

15:32 2/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την ευαρέσκειά της εκφράζει η ΠΕΟ για τις τοποθετήσεις του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφορικά με τους εργαζόμενους και την κοινωνική πολιτική στη χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΕΟ χαιρετίζει την ξεκάθαρη τοποθέτηση του Προέδρου ότι δεν θα υπάρχουν μέτρα που να στρέφονται ενάντια σε δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων, αλλά και την επαναβεβαίωση της προσήλωσης του στον κοινωνικό διάλογο.

”Εκφράζει

την ικανοποίηση της για τη δήλωση του Προέδρου αναφορικά με την ΑΤΑ. Το γεγονός ότι κατέστησε σαφές ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι η ΑΤΑ να καταστεί πιο δίκαια και όχι να κουτσουρευτεί ή να αχρηστευθεί, ξεκαθαρίζει και θέτει το ζήτημα στην σωστή του διάσταση”, αναφέρει.

Η ΠΕΟ εκφράζει λύπη γιατί ”οι γνωστοί κύκλοι, οι απολογητές και υπερασπιστές του νεοφιλελευθερισμού στην Κύπρο, βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν για μια ακόμη φορά στον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση γιατί ακριβώς ακολουθούν την αντίθετη γραμμή και φιλοσοφία από τη δική τους”.

Αυτή τους η στάση, προστίθεται, που και σήμερα εκδηλώθηκε με έντονο τρόπο, επιβεβαιώνει την ορθότητα των χειρισμών και του έργου της Κυβέρνησης. Η ΠΕΟ, καταλήγει η ανακοίνωση, σταθερά στηρίζει τον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση στο δύσκολο έργο που επιτελούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα