Έξω από το Προεδρικό οι εργαζόμενοι των Κυπριακών Αερογραμμών

10:06 10/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή έξω από το Προεδρικό Μέγαρο οι εργαζόμενοι στις Κυπριακές Αερογραμμές, ζητώντας στήριξη της εταιρείας από την Κυβέρνηση.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν γύρω στις 9.00 στα γραφεία της εταιρείας και πορεύτηκαν προς το Προεδρικό. Κρατούν πανό στα οποία αναγράφονται συνθήματα όπως «Όχι στην ανεργία», «Κατοχύρωση των θέσεων εργασίας μας», «Όχι στην καταστροφή των Κυπριακών Αερογραμμών», «Καθαρές λύσεις για τις αερομεταφορές».

Σε ψήφισμά τους το οποίο θα επιδώσουν στον Πρόεδρο της

Δημοκρατίας, οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση πολιτικής απόφασης στήριξης των Κυπριακών Αερογραμμών, προκειμένου η εταιρεία να συνεχίσει τη λειτουργία και την αποστολή της.

Ζητούν ακόμα όπως εφαρμοστούν άμεσα οι πρόνοιες του σχεδίου αναδιάρθρωσης της Air FranceKLM, αλλά και να διασφαλιστεί το Ταμείο Προνοίας των εργαζομένων.

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων με εκπροσώπους των συντεχνιών ΣΥΝΙΚΑ-ΣΕΚ, ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ, ΣΥΠΚΚΑ, ΑΣΥΣΕΚΑ ΚΑΙ ΠΑΣΥΠΙ ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο θα συνεδριάσει στις 10.00.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από την καγκελόπορτα της πύλης εισόδου του Προεδρικού.

Η παρουσία της Αστυνομίας στο χώρο είναι έντονη και η Τροχαία προβαίνει στις ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα, η λεωφόρος Δημοσθένη Σεβέρη από το ύψος του Υπουργείου Εξωτερικών μέχρι και τον κυκλικό κόμβο στην πλατεία Κυριάκου Μάτση έχει κλείσει για την κυκλοφορία οχημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα