Φωτίου: Προτεραιότητα τώρα είναι η προσπάθεια του ενδιάμεσου χώρου

12:04 26/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Προτεραιότητα τώρα είναι η προσπάθεια του ενδιάμεσου χώρου, ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΚΟ Φώτης Φωτίου, σχολιάζοντας την πρόταση του ΑΚΕΛ για τις προεδρικές εκλογές.

Μιλώντας στο πρωϊνό δρομολόγιο, ο κύριος Φωτίου είπε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια των τεσσάρων κομμάτων που άρχισε εδώ και μήνες, αλλά το ΔΗΚΟ

έχει υποχρέωση να συναντηθεί με το ΑΚΕΛ, όπως έπραξε και με τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Για τις προεδρικές εκλογές συζητούμε με τον ενδιάμεσο χώρο, δήλωσε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης. Είπε επίσης ότι δεν θα ήταν δεοντολογικά σωστό, η ΕΔΕΚ να μπεί σε συζήτηση με άλλα κόμματα, αφού υπάρχει η διαδικασία με τον ενδιάμεσο χώρο.

Το μόνο μας ενδιαφέρον είναι η δημιουργία προγράμματος διακυβέρνησης με υποψήφιο από τον ενδιάμεσο χώρο, τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού κόμματος Δημήτρης Συλλούρης. Πρόσθεσε ωστόσο ότι δεν αρνείται διάλογο για κανένα θέμα και με κανένα.

Η γενική γραμματέας των Οικολόγων Ιωάννα Παναγιώτου ανέφερε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει τώρα συζήτηση με το ΑΚΕΛ, αν δεν ξεκαθαρίσει η στάση των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου για συντονισμένη αντιμετώπιση των προτάσεων ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα