Φωτό ντοκουμέντο: H Ελένη ποζάρει με νυφικό και ανταλλάσει παθιασμένα φιλιά πριν 19 χρόνια

17:02 1/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Δυο μέρες πριν to joytv.gr δημοσίευσε αποκλειστικά φωτογραφίες και δηλώσεις από τον γάμο που ετοιμαζόταν να κάνει η Ελένη Μενεγάκη με τον γιατρό Δημήτρη Βήχο. Τότε η Ελένη χαιρόταν την επιτυχία της στο τηλεπαιχνίδι “Mega Banka”, έμενε στη Γλυφάδα που ήταν και το πρώτο της σπίτι και ήταν μια ερωτευμένη αρραβωνιασμένη γυναίκα.

Το joytv.gr ανακάλυψε ακόμη μια συνέντευξη της Ελένης από το 1994 σε εβδομαδιαίο περιοδικό.Δείτα τα σημαντικότερα αποσπάσματα:

Για

το αν πληγώνουν τον αγαπημένο της τα δημοσιεύματα

Όταν ο άνθρωπος σου είναι μορφωμένος και έξυπνος σε κατανοεί απόλυτα. Αυτό κάνει και ο Δημήτρης . Με βλέπει να πικραίνομαι για κάτι και μου λέει « Μην στεναχωριέσαι τα κακά σχόλια φέρνουν και τα καλά σχόλια».

Για το πως αισθάνεται στην κορυφή της τηλεοπτικής πυραμίδας

Μη μου λες τέτοια ούτε για αστείο. Δεν βρίσκομαι σε καμία πυραμίδα. Δεν έχω φτάσει ακόμη πουθενά. Δεν θέλω όμως να κάνω σχέδια γιατί είμαι απρόβλεπτη και τα «θέλω» μου είναι επίσης απρόβλεπτα.

Αν είχε φέτος προτάσεις;

Και για το θέατρο και για την τηλεόραση. Μπορεί του χρόνου να πω “όχι” στην τηλεόραση, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν νιώσω ότι με φθείρει. Όσο για το θέατρο δεν μου πρότειναν κάτι που με ξετρέλαινε. Όχι , δεν έχω σκεφτεί και δεν έχω αποφασίσει.

Για το αν πιστεύει στις νεράιδες και τα μαγικά.

Ναι αλλά όπως έχει γίνει η τηλεόραση τελευταία πολλούς ανθρώπους θα αγγίξουν οι νεράιδες. Όσο πιο παλιά τόσο και πιο δύσκολα.

Αν πιστεύει στη μαύρη μαγεία.

Ούτε στην μαύρη , ούτε στην άσπρη. Πιστεύω ότι υπάρχουν καλές και κακές συγκυρίες στον άνθρωπο. Τίποτα παραπάνω Αντιθέτως πιστεύω πολύ στον θεό, για αυτό πιστεύω πολύ στα θαύματα

Τι από τα δύο προτιμά: Γάμο ή καριέρα;

Αν κάποιος μου έβαζε αυτό το δίλλημα είναι σίγουρο ότι θα με έχανε. Ποιος άνθρωπος δεν θα ήθελε ένα σπίτι , αγαπημένο , παιδιά , φίλους αλλά και ταυτόχρονα να βγάζει καλά λεφτά και να κάνει καριέρα;

Αν έχει κάνει συμβιβασμούς;

Συμβιβασμούς έχω κάνει αλλά όχι πονηρούς. Και αν θέλει κάποιος να με διαψεύσει ας στείλει ένα ανώνυμο γράμμα η ας έρθει να με βρει προσωπικά

Η σχέση της με τα χρήματα

Ξέρω πόσα θα βάλω στην τράπεζα και ξέρω πόσα θα κάνω φύλλο και φτερό. Δεν είμαι οικονόμα… μάλλον σπάταλη θα με έλεγα.

Ποιος είναι ο αγαπημένος της θαυμαστής

Είναι ο άντρας της ζωής μου ο εννιάχρονος αδελφός μου που όταν τον είδα μωρό να μπαίνει μέσα στο σπίτι ένιωσα ότι τον γέννησα εγώ η ίδια.

Για το μέλλον

Πιστεύω ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει. Προς το παρών προσπαθώ εγώ να κάνω την ζωή μου καλύτερη και να γίνω καλύτερος άνθρωπος

Έξτρα μπόνους οι δύο φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό! Στην μια η Ελένη φοράει νυφικό και αγκαλιάζει τον αγαπημένο της Δημήτρη. Πρόβα τζενεράλε γράφει η λεζάντα και στη δεύτερη οι δύο ερωτευμένοι ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Keywords
Τυχαία Θέματα