Φωτογραφίες που προσβάλουν τον Μωάμεθ και σε γερμανικό περιοδικό

09:23 21/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μετά το γαλλικό εβδομαδιαίο περιοδικό που δημοσίευσε γελοιογραφίες του Προφήτη Μωάμεθ, γερμανικό έντυπο προκαλεί την οργή του μουσουλμανικού κόσμου με φωτογραφίες που προσβάλλουν το Ισλάμ.

Το γερμανικό περιοδικό “Titanic” στην έκδοση του Οκτωβρίου δημοσιεύει στο εξώφυλλο σε φωτομοντάζ την σύζυγο του πρώην Προέδρου Κρίστιαν Γουλφ, να βρίσκεται στην αγκαλιά ενός Ισλαμιστή μαχητή. Ο τίτλος γράφει «Η Δύση Εξεγείρεται: Η Μπετίνα Γουλφ σε φιλμ για τον Μωάμεθ».

Η έκδοση του Οκτώβρη του συγκεκριμένου

περιοδικού που έχει κυκλοφορία 100, 000 αντίτυπα το μήνα, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου.

Ο εκδότης του περιοδικού σε συνέντευξη στην Ντερ Σπίγκελ δήλωσε ότι το όνομα του Μωάμεθ «φοριέται πολύ τελευταίως» και ότι και το δικό του περιοδικό δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητο στις εξελίξεις που πυροδότησε το φιλμ στις ΗΠΑ για τη ζωή του Προφήτη. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε στη Γερμανία βιογραφία της Μπετίνας Γουλφ σύμφωνα με την οποία έκανε διπλή ζωή και ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο “Lady Victoria”.

Την ίδια ώρα, πολλές γερμανικές πόλεις έγιναν θέατρο διαδηλώσεων ενάντια στο αμερικανικό φιλμ, ενώ νέες συγκεντρώσεις προγραμματίζονται τις επόμενες μέρες σε τουλάχιστον τρεις πόλεις, μεταξύ των οποίων το Ανόβερο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και έρευνα που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη σύμφωνα με την οποία 72% των Γερμανών τάσσεται ενάντια στο φιλμ .

Keywords
Τυχαία Θέματα