Γαλανός: Η αποχή δίνει αρνητικό μήνυμα προς τα έξω

13:07 14/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Εκκληση προς τους δημότες της Αμμοχώστου και προς όλους τους προσφυγικούς δήμους να ψηφίσουν στις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου, απηύθυνε την Τετάρτη ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός, προσθέτοντας ότι ”η αποχή θα μεταφραστεί πολύ αρνητικά για τον αγώνα που κάνουμε”.

Σε δηλώσεις του με θέμα ”Το πολύ αρνητικό προς τα έξω μήνυμα αποχής για τις Δημοτικές Εκλογές στους Προσφυγικούς Δήμους και ιδιαίτερα για το Δήμο Αμμοχώστου”,

ο κ. Γαλανός είπε ότι τυχόν αποχή από τις δημοτικές εκλογές σημαίνει εγκατάλειψη της Αμμοχώστου και εγκατάλειψη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των προσφύγων μας.

”Αποχή στους ελεύθερους δήμους δίνει μηνύματα εσωτερικά για απογοήτευση και για χίλια δύο άλλα πράγματα. Αλλά αποχή σε κατεχόμενους δήμους και ιδιαίτερα στην Αμμόχωστου, που αποτελεί μέρος των προτάσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας, δίδει ένα πολύ αρνητικό μήνυμα προς τα έξω”, πρόσθεσε.

Για τους προσφυγικούς δήμους, συνέχισε, είναι υπαρξιακό το θέμα.

”Δεν είναι θέμα μόνο εξάσκησης των δημοκρατικών δικαιωμάτων, αλλά είναι θέμα διεκδίκησης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας και των δικαιωμάτων και εμάς και των παιδιών μας για ένα αγώνα επιστροφής. Γι’ αυτό ζητώ από τους δημότες της Αμμοχώστου, ευχαριστώντας τα κόμματα για την καθολική υποστήριξη τους, ζητώ να μου δώσουν την εμπιστοσύνη τους ψηφίζοντας τους Δημοτικούς Συμβούλους από τα κόμματα της αρεσκείας τους. Ζητούμε συμμετοχή διότι δεν έχουμε την πολυτέλεια σαν πρόσφυγες της αποχής από την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας”, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα