Γιώργος Τσαλίκης:Η απρόσμενη αποχώρηση από το Dancing with the Stars 3,τα επόμενα βήματα και η εμφάνιση στην Κύπρο

17:42 31/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Απίστευτο αλλά αληθινό! Προς μεγάλη έκπληξη κοινού και κριτικής επιτροπής, στον ντάκο προς αποχώρηση από το Dancing With The Stars 3 βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης και η Λάουρα Νάργιες.

Τελικά, ο Γιώργος Τσαλίκης, που όλοι πίστευαν ότι θα φτάσει τουλάχιστον στον ημιτελικό, ήταν εκείνος που αποχώρησε απο το 7ο live του Dancing with the Stars

3.

Εντύπωση έκανε σε όλους τους τηλεθεατές αλλά και στην κριτική επιτροπή ο τρόπος που χειρίστηκε ο Γιώργος Τσαλίκης την αποχώρηση του. Μέσα στην χαρά και γεμάτος θετική ενέργεια ο Γιώργος Τσαλίκης ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή τον καθένα ξεχωριστά, την παραγωγή, τους συμπαίκτες του και τον Γιάννη Λάτσιο προσωπικά και αποχώρησε όλος κέφι και με το κεφάλι ψηλά. Ο Γιάννης Λάτσιος με την σειρά του, ευχαρίστησε τον Γιώργο που τους έκανε την τιμή να λάβει μέρος στο show του Αντ1 παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμα του Γιώργου στο Caramela.

Τέλος ο Γιώργος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την γυναίκα του και τα παιδιά του για την υπομονή που κάνανε όλο αυτό το διάστημα, αφού της υποσχέθηκε κιόλας στον αέρα ότι θα την πάει ένα ρομαντικό διήμερο να ξεκουραστούν την επόμενη βδομάδα.

Δείτε το βίντεο της χθεσινής αποχώρησης και τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου:

Να ευχηθούμε στον Γιώργο Τσαλίκη ότι καλύτερο για το 2013, ακόμη περισσότερους πλατινένιους δίσκους και να συνεχίσει να χαρίζει σε όλους εμάς την θετική του ενέργεια.

Εμείς τον περιμένουμε να τον θαυμάσουμε στην Κύπρο την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου στο Blinkers Club στην Λευκωσία με τον Κωνσταντίνο Γαλανό και την Θέλξη.

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα