Η Cyta ανοίγει τους ορίζοντες της γνώσης και της ψυχαγωγίας στα παιδιά του Μακάριου Νοσοκομείου

15:43 31/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε στο χώρο του Μακάριου Νοσοκομείου, την Πέμπτη 31 Μαΐου, ανακοινώθηκε συμφωνία μεταξύ της Cyta και του Νοσοκομείου για εγκατάσταση της Υπηρεσίας Cytanet Wireless Zone.

Τη συμφωνία υπέγραψαν, εκ μέρους της Cyta

ο Πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Στάθης Κιττής και εκ μέρους του Νοσοκομείου, ο Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής κ. Πέτρος Μάτσας.

Αναφέροντας τους λόγους που οδήγησαν το Νοσοκομείο σε αυτή την απόφαση, ο κ. Μάτσας επικεντρώθηκε στη χρησιμότητα της Υπηρεσίας για τα παιδιά – ασθενείς, αλλά και για το προσωπικό και ευχαρίστησε τη Cyta για την ανταπόκρισή της στο αίτημα του Νοσοκομείου.

Ο κ. Κιττής είπε ότι η Cyta προχώρησε στη συμφωνία για εγκατάσταση του δικτύου WiFi στο Μακάριο Νοσοκομείο με τη σκέψη στα παιδιά που βρίσκονται εκεί, ώστε να τους δοθεί μια διέξοδος δημιουργική και παραγωγική στις πολλές ώρες που ζουν στο χώρο, με στόχο να μπορέσουν να περάσουν την προσωπική τους δοκιμασία πιο ανώδυνα.

Η πρόσβαση στην Υπηρεσία ασύρματου διαδικτύου θα παρέχεται από τη Cyta δωρεάν για όλους τους ασθενείς, τους γιατρούς και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, καθώς επίσης και για τους επισκέπτες – πελάτες της Cytanet, μέσω της υπηρεσίας Cytanet Wireless Zone.

Η υπηρεσία Cytanet Wireless Zone είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη υπηρεσία, που παρέχει απλά και γρήγορα ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, για πλοήγηση και χρήση υπηρεσιών. Η υπηρεσία παρέχεται σήμερα από 120 και πλέον επιλεγμένους χώρους σε όλη την Κύπρο, όπως καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, στάδια, συνεδριακούς χώρους, κλινικές, μαρίνες, πλατείες και άλλα δημόσια σημεία που είναι συνεργάτες του ασύρματου δικτύου της Cytanet.

Keywords
Τυχαία Θέματα