Η δήλωση Βίζερ περιέχει σοβαρές αλήθειες για τη διαχείριση του μνημονίου, δηλώνει ο Γ. Περδίκης

15:14 24/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η δήλωση Βίζερ περιέχει σοβαρές αλήθειες για τον τρόπο που η Κυβέρνηση διαχειρίστηκε το θέμα της οικονομικής κρίσης και το μνημόνιο, δηλώνει ο Βουλευτής των Οικολόγων σχολιάζοντας τη δήλωση του επικεφαλής του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του Eurogroup και της Νομισματικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τόμας Βίζερ.

Στο πλαίσιο επίσκεψης του στο περίπτερο της Πράσινης Ασπίδας στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσίας, ο κ. Περδίκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Βίζερ

«για το τρένο που χάθηκε» σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Η Καθημερινή της Κυριακής” είπε ότι οι Οικολόγοι θεωρούν ότι πράγματι υπήρξε καθυστέρηση από την πλευρά της Κυβέρνησης.

Πρόσθεσε πως «δεν πρέπει να ρίχνουμε στα σκουπίδια την άποψη ενός Ευρωπαίου εμπειρογνώμονα, όπως έκανε η Κυβέρνηση», κατά την έκφραση του κ. Περδίκη.

Συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει να γίνει σοβαρή αυτοκριτική από μέρους της Κυβέρνησης και να μην αντιμετωπιστεί όπως όλες τις άλλες δηλώσεις τις οποίες η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί στην προσπάθεια της να τεκμηριώσει ότι κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.

Δεν μπορεί να διαλέγει τις δηλώσεις των Ευρωπαίων εμπειρογνωμόνων αλά καρτ και να θεωρεί καλές μόνο αυτές που επιβραβεύουν τα έργα της κυπριακής κυβέρνησης, πρόσθεσε.

«Ηταν μια δήλωση που περιέχει σοβαρές αλήθειες για τον τρόπο που η Κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα της οικονομικής κρίσης και το μνημόνιο», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα