Η Ελένη Καρακάση στο Onlycy.com: “Το μόνο που ονειρεύομαι για μένα είναι να έχω δουλειά να πηγαίνει καλά “

12:48 9/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Ελένη Καρακάση βρίσκεται εδώ και 19 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής .Πιο γνωστή στο ευρύ κοινό, έγινε μέσα από την τηλεόραση και συγκεκριμένα με τον ρόλο της ως  οικιακή βοηθός στην επιτυχημένη σειρά «Η ώρα η καλή» με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Έπαιξε επίσης στον «Λάκη τον γλυκούλη» με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στις «7 θανασιμες πεθερές», πλάι στην Κάτια Δανδουλάκη  και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Επί τη ευκαιρία της παραμονής της στην Κύπρο για τις παραστάσεις του έργου “Τα βαφτίσια” , ο Μιχάλης Σταύρου

συνάντησε την ηθοποιό και έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο Onlycy.com.

Πως βλέπει η ίδια την τηλεόραση του σήμερα, τα τούρκικα σήριαλ , τα επαγγελματικά της σχέδια και άλλα πολλά, μόνο στο  Onlycy.com και τον Μιχάλη Σταύρου .

Τι είναι αυτό που είχε η συγκεκριμένη παράσταση και πήρε τόσο καλές κριτικές όπου και αν παίχτηκε;

Το μεγαλύτερο μέρος οφείλεται στο έργο που έχει γράψει ο Νίκος Μουτσινάς και η Τζένη Δραγούπη. Είναι οι δύο συγγραφείς που παίζουν και στην παράσταση που είχαν γράψει και την «Ελίζα» τον χειμώνα. Ξεκινάμε από εκεί απτό  κείμενο, το ότι ο κόσμος απ ΄ την αφίσα και μόνο βλέπει ανθρώπους που τους αγαπάει να τους βλέπει  στην τηλεόραση με αρχηγό τον Νίκο τον Μουτσινά, την Μαρία την Σολωμού την Αθηνά την Οικονομάκου ,τον Θανάση τον Αλευρά την Φωτεινή την Ντεμίρη , της Ελένη Καρακάση, σας τον είπα όλο τον θίασο,που λίγο πολύ στα μάτια του κόσμου θεωρώ ότι είμαστε σαν κωμικοί ηθοποιοί ,οπότε είναι μια εγγύηση ότι θα δει κάτι που θα γελάσει. Επειδή και εμείς είμαστε μια καλή παρέα και ήμασταν μια καλή παρέα πριν βρεθούμε μαζί όλοι έχουμε ξαναδουλέψει και έχουμε βρεθεί ,είμαστε κοντά και στην ίδια γενιά .

Σας έχει τύχει να δουλέψετε με συναδέρφους σας που να μην περάσετε καλά;

Μου έχει τύχει αλλά πολύ δύσκολα και έκανα υπομονή τελείωσα ,αλλά ναι έχει συμβεί . Όχι όμως πολλές φορές  .Δηλαδή στα 19  χρόνια που δουλεύω δυο δουλείες είναι σε αυτή την κατηγορία.

Φαντάζομαι θα συνεχίσετε και με την νέα σεζόν το ίδιο έργο;

Ναι  συνεχίζουμε ξεκινάμε πρόβες στο θέατρο «Κιβωτός» με δυο αντικαταστάσεις την Ζέτα Μακρυπούλια στον ρόλο που κάνει φέτος η Μαρία Σολωμού και του Αργύρη του Αγγέλου στον ρόλο που κάνει ο Θανάσης ο Αλευράς.

Ως ηθοποιός τι είναι αυτό που ονειρεύεστε για την καριέρα σας στο μέλλον ; Τι θα θέλατε να κάνετε ;

Αυτή την στιγμή που έχουν τα πράγματα το μόνο που ονειρεύομαι για μένα είναι να έχω δουλειά να πηγαίνει καλά όπως πάει αυτή, διότι ήτανε δύο πολύ δύσκολα χρόνια  για την Ελλάδα κυρίως και  από όσο ξέρω η κρίση αγγίζει και την Κύπρο.  Ήτανε δουλειές πολύ δύσκολες δηλαδή και εγώ ότι έκανα ή φυτοζωούσε ή πήγαινε καλά και κάτι γινότανε. Το μόνο που θέλω  για τον εαυτό  μου που  εύχομαι αυτή την στιγμή είναι να έχω δουλειά και να  μπορώ να περνάω καλά σε αυτή. Πάντα περνάω καλά δεν έχω παράπονο τον βρίσκω τον τρόπο.

Ήρθε κάποια στιγμή που να πείτε πως μετανιώσατε που γίνατε ηθοποιός;

Όχι. Δεν έχει φτάσει. Δεν ήμουνα και απ΄  τα παιδιά που μεγάλωσα και έλε

Keywords
Τυχαία Θέματα