Η σεναριογράφος του “ΜΗΔΕΝ” Άντρη Πολυδώρου κάνει απεργία πείνας έξω από την βουλή!

16:53 10/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η  γνωστή συγγραφέας και γιατρός Άντρη Πολυδώρου κατέρχεται από χθες σε απεργία πείνας έξω από τη βουλή.Προέβει σε αυτή την ενέργεια εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της για σωρεία “παρατυπιών και ατασθαλιών” στον τομέα της υγείας και για τον «απαράδεκτο» τρόπο με τον οποίο αρμόδιοι λειτουργοί αντιμετωπίζουν τις συστάσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για τις ακατάλληλες εγκαταστάσεις.

Σε

τηλεφωνική επικοινωνία στο “Για σένα” του Mega και την Χριστιάνα Αριστοτέλους η κ.Πολυδώρου δήλωσε πως μέχρι στιγμής κανένας αρμόδιος δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον παρά το ότι βρίσκετε έξω από την βουλή και ακόμη είπε πως είχε κοινοποιήσει  πως θα προέβενε σε αυτή την ενέργεια  επέδειξαν και πάλι αδιαφορία.

Η σεναριογράφος δεν κοιμάται  έξω από την Βουλή γιατί όπως δήλωσε δεν έχει κανένα νόημα να είναι εκεί το βράδυ, πόσο μάλλον όταν την μέρα κανείς δεν ενδιαφέρεται πόσο μάλλον το βράδυ,το θεωρεί άσκοπο.

Επίσης δήλωσε πως δεν θα δεχτεί καμιά ιατρική αγωγή παρόλο που είχε πτώση της πίεσης της.

Η κ. Πολυδώρου αμφισβητεί τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι λειτουργοί του Υπουργείου Υγείας πήραν αξιώματα, και διαμαρτύρεται για τον «απόλυτο τρόπο» που συμπεριφέρνονται, βάζοντας το κοινό σε “κίνδυνο” αφού «κρύβουν» το γεγονός ότι το νερό στα εξωτερικά ιατρεία είναι μολυσμένο και ότι τα κτήρια των εξωτερικών ιατρείων είναι ακατάλληλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα