Η ΣΕΠΑΗΚ καλεί την ΑΗΚ να αρθεί στο ύψος της

15:52 3/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Συντεχνία Επιστημονικού Προσωπικού της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΣΕΠΑΗΚ) καλεί την ΑΗΚ « να αναστείλει άμεσα τη διαδικασία πλήρωσης όλων των θέσεων που τελούν υπό κατάργηση με βάση τα δικά της σχέδια και προτάσεις».

Με ανακοίνωσή της η ΣΕΠΑΗΚ, το Γενικό Συμβούλιο της οποίας συνήλθε σε έκτακτη συνεδρία την Τρίτη, «απαιτεί να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία ολοκλήρωσης του εξορθολογισμού της δομής σε όλα τα επίπεδα με καταληκτική

ημερομηνία την 31η Οκτωβρίου 2012.

Η ΣΕΠΑΗΚ αναφέρει ότι «σε περίπτωση που κάποιο από τα πιο πάνω δεν τύχει άμεσης εφαρμογής, θα θεωρηθεί ότι η ΑΗΚ δεν προτίθεται να προχωρήσει σε εξορθολογισμό και ως εκ τούτου η όποια αποδοχή μειώσεων θέσεων επιστημονικού προσωπικού από την ΣΕΠΑΗΚ δεν θα υφίσταται πλέον».

Σημειώνει ότι «δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, η Διεύθυνση και η Διοίκηση της ΑΗΚ αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων, υποκύπτουν σε εξωτερικές και εσωτερικές πιέσεις σκοπιμοτήτων και δεν δείχνουν ικανοί να υλοποιήσουν την εφαρμογή των δικών τους αποφάσεων».

Η ΣΕΠΑΗΚ αναφέρει ότι «υπεύθυνα και για το καλό της ΑΗΚ και της κοινωνίας έδωσε περισσότερα από ότι τις αναλογούν» για αυτό και τα μέλη της «αναμένουν από όλους να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα