Η υποψηφιότητα Λιλλήκα σηματοδοτεί την ανάγκη για είσοδο της Κύπρου σε μια νέα εποχή, λέει ο Ομήρου

19:18 1/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

H EΔΕΚ ανταποκρίθηκε στο αίτημα του δημοκρατικού λαού για μια νέα πορεία του τόπου μ’ ένα Πρόεδρο «απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος και αποδεσμευμένο από εξαρτήσεις κομμάτων που παραμένουν προσκολλημένα σε ζημιογόνους χειρισμούς του παρελθόντος, τόσο στο εθνικό όσο και στην οικονομία», δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος του κόμματος Γιαννάκης Ομήρου μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Γιώργου Λιλλήκα.
«Η υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα σηματοδοτεί την ανάγκη για

είσοδο της Κύπρου σε μια νέα εποχή, με επανατοποθέτηση του Κυπριακού, με αποδέσμευση από απαράδεκτες υποχωρήσεις που υποθηκεύουν το μέλλον  του Κυπριακού Ελληνισμού και με μια πολιτική ξαναζωντανέματος της οικονομίας που θα αξιοποιεί τις αστείρευτες δυνάμεις του λαού μας και θα διασφαλίζει συνθήκες κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης», δήλωσε ο κ. Ομήρου.

Πρόσθεσε ότι η επιλογή στις  προεδρικές εκλογές είναι σαφής , είτε εμμονή στις χρεοκοπημένες πολιτικές του παρελθόντος , είτε έφοδος στο μέλλον με νέες ιδέες και ένα καινούργιο όραμα για την Κύπρο που θέλουμε και μας αξίζει.

«Το Κ.Σ. ΕΔΕΚ καλεί τους πολίτες μακριά από παρελθοντικές κομματικές και πολιτικές επιλογές να επικυρώσει την ελπιδοφόρα πορεία προς το μέλλον. Η υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα είναι η πρόταση των ίδιων των πολιτών, της ίδιας της Κυπριακής κοινωνίας. Είναι η απαίτηση του μέλλοντος», κατέληξε ο κ. Ομήρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα