Ισχυρή Αυτοδυναμία ζητά ο Αντώνης Σαμαράς

16:52 17/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

«Καθαρή εντολή και ισχυρή αυτοδυναμία» ζήτησε ο κ. Αντώνης Σαμαράς, κατά την εισήγησή του στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, κατά την οποία παρουσίασε τους άξονες της πολιτικής και οικονομικής πολιτικής που το κόμμα προτείνει.

Με γνώμονα αυτούς τους άξονες τίθενται πέντε στόχοι για την Νέα Δημοκρατία

σε αυτήν την προεκλογική μάχη: Να ανατρέψει το κλίμα απελπισίας και μιζέριας, να αποδείξει μέσα από ένα πρόγραμμα ανάκαμψης ότι η χώρα μπορεί να τα καταφέρει, να αναδείξει τις διαφορές της από τα άλλα κόμματα – κυρίως το ΠΑΣΟΚ -, να πείσει ότι έχει τρόπο εξόδου από την κρίση, να παρουσιάσει με ειλικρίνεια τις προτάσεις της για ανάπτυξη, ασφάλεια, αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

«Η Ελλάδα συκοφαντήθηκε το τελευταίο διάστημα, δώστε μας την δύναμη να αλλάξουμε την Ελλάδα, η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος την Πέμπτη παρουσιάζει στο Ζάππειο το σχέδιό του για την οικονομία και την προσεχή Πέμπτη το πρόγραμμα για τις παρεμβάσεις που προτείνει σε πολιτικό και θεσμικό επίπεδο. Σήμερα αναμένεται ν’ ανακοινωθούν και τα ψηφοδέλτια του κόμματος, με 412 υποψηφίους ια 56 εκλογικές περιφέρειες.

Ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε, επίσης, τη συγκρότηση Εκτελεστικής Εκλογικής Επιτροπής, όπου επικεφαλής τίθεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και, μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι Μενέλαος Δασκαλάκης, Λευτέρης Ζαγορίτης, Φίλιππος Ταυρής, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Λεωνίδας Κουρής, Κώστας Ζωντανός, Δημήτρης Καραγκούνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισχυρή Αυτοδυναμία, Αντώνης Σαμαράς,ischyri aftodynamia, antonis samaras