Καύσιμα στους πληγέντες από τον τυφώνα διανέμει η κυβέρνηση Ομπάμα

10:18 3/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η κυβέρνηση Ομπάμα έδωσε, την Παρασκευή, εντολή στον Οργανισμό DLA (Defense Logistics Agency) να προχωρήσει στην αγορά 12 εκατομμυρίων γαλονιών αμόλυβδης βενζίνης και 10 εκατομμυρίων γαλονιών καύσιμου ντίζελ, με σκοπό να διανεμηθούν στις περιοχές που έχουν πληγεί από τον τυφώνα Sandy, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, βυτιοφόρα αναμένεται να διανείμουν βενζίνη και ντίζελ στη Νέα

Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ και άλλες περιοχές οι οποίες επλήγησαν από τον φονικό τυφώνα, ο οποίος κόστισε τη ζωή σε 98 ανθρώπους.

Στο μεταξύ, μεγάλη συναυλία έδωσαν οι τραγουδιστές Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζον Μπον Τζόβι, Στινγκ, Κριστίνα Αγκιλέρα και άλλοι καλλιτέχνες για να συγκεντρώσουν χρήματα για τους πληγέντες που άφησε πίσω του ο τυφώνας Sandy, ένας από τους μεγαλύτερους τυφώνες που έπληξε τις ΗΠΑ και κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 100 ανθρώπους.

Στη συναυλία πήραν επίσης μέρος οι Μπίλι Τζόελ, Τζίμμι Φάλον, Στιβ Τάιλερ, Μαίρυ Τζέι Μπλάιτζ, Τίνα Φεί, Τζον Στούαρτ, Γούπι Γκόλντμπεργκ και ο Ντάννι ντε Βίτο. Ο Στίνγκ επέλεξε να τραγουδήσει την επιτυχία “Message in a Bottle”, με το χαρακτηριστικό ρεφραίν “Στέλνοντας μήνυμα S.O.S.”.

Keywords
Τυχαία Θέματα