Κανονικά εργάζεται ενόψει του Πάσχα το Κεντρικό Σφαγείο Κοφίνου

14:34 10/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με εντατικούς ρυθμούς εργάζεται το Κεντρικό Σφαγείο Κοφίνου προκειμένου να μην λείψει από κανένα πασχαλινό τραπέζι το κρέας. Ενόψει των γιορτών του Πάσχα, στο Σφαγείο θα σφαγιασθούν γύρω στις 15.000 αιγοπρόβατα, 3.000 χοίροι και 500 βοοειδή.

Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Κεντρικού Σφαγείου Κοφίνου Γιώργος Γαβριήλ, ”το Σφαγείο έχει οργανωθεί σε ειδικό πρόγραμμα λειτουργίας”.

“Έχουμε οργανωθεί με το πρόγραμμα της βάρδιας, το προσωπικό έχει χωριστεί σε δύο

ομάδες και έχει ενισχυθεί με πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού για να συμπληρωθούν αναγκαίες θέσεις εργασίας, και εργαζόμαστε συνεχώς”, είπε.

Πρόσθεσε ότι για το πασχαλινό τραπέζι ”αναμένεται να σφαγιασθούν στο Κεντρικό Σφαγείο γύρω στις 14-15 χιλιάδες αιγοπρόβατα, 3.000 χοίροι και 500 βοοειδή”.

“Οι ποσότητες των ζώων κυμαίνονται στα ίδια με τα περσινά επίπεδα. Οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες είναι συνεχώς επί της παραγωγής, επιβλέπουν και καθοδηγούν το προσωπικό για υγιεινή παραγωγή του κρέατος”, είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Γαβριήλ είπε ότι ”το Σφαγείο, εάν όλα πάνε καλά, θα εργάζεται μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, εάν όμως για οποιονδήποτε λόγο παρουσιαστεί ανάγκη, θα εργαστούμε και τη Μεγάλη Παρασκευή”.

Σημείωσε ότι ”φαίνεται τα πράγματα να πηγαίνουν πολύ εντάξει και το προσωπικό του Σφαγείου, παρ’ όλα τα όποια επίκαιρα προβλήματα αντιμετωπίζουμε, ανταποκρίνεται πολύ θετικά”.

Σε άλλη ερώτηση, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Σφαγείου Κοφίνου σημείωσε πως ”οι διαφορές που έχει το προσωπικό δεν είναι με τη Διεύθυνση, αλλά για την κατάσταση γενικά που επικρατεί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα