Καταδίωξη τριών Ελληνοποντίων που μετέφεραν κλοπιμαία στη λεωφόρο Τσερίου

08:43 24/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Καταδίωξη που κατέληξε σε ανακοπή του καταδιωχθέντος οχήματος σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη λεωφόρο Τσερίου με ρίψη πυροβολισμών εναντίων των περιπολικών της Αστυνομίας. Στο όχημα που καταδιώχθηκε και ανακόπηκε επέβαιναν τρεις Ελληνοπόντιοι. Το όχημα ήταν γεμάτο κλοπιμαία.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας το πρωί έγινε σήμα από Αστυνομικούς σε όχημα που έφερε πλαστές πινακίδες εγγραφής να σταματήσει. Ο οδηγός του οχήματος αντί να συμμορφωθεί στο σήμα των Αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα. Το όχημα καταδιωκόμενο διέσχισε τη λεωφόρο Τσερίου, μέχρι το Τσέρι και συνέχισε προς το χωριό Μαρκί, όπου ανακόπηκε.

Πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι επιβαίνοντες του οχήματος έριξαν πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο προς τα περιπολικά.

Ανέφερε επίσης πως όταν το όχημα ανακόπηκε διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαιναν τρεις Ελληνοπόντιοι και ότι το όχημα ήταν φορτωμένο κλοπιμαία,

Καταλήγοντας είπε ότι ένας εκ των τριών επιβαινόντων στο όχημα τραυματίσθηκε από σφαιρίδια του κυνηγετικού. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με περιπολικό στο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα