ΚΕ: Αποστασιοποιείται από την ιστορική αλήθεια ο ΓΓ του ΑΚΕΛ

14:29 6/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ όταν βρεθεί ενώπιον κομματικού ακροατηρίου αποστασιοποιείται από την ιστορική αλήθεια, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, σχολιάζοντας χθεσινοβραδινές αναφορές του Άντρου Κυπριανού στο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ.

«Και η αλήθεια είναι ότι τα απανωτά και αψυχολόγητα «όχι» της προηγούμενης πενταετούς διακυβέρνησης Δ. Χριστόφια – ΑΚΕΛ, προερχόμενα από ιδεολογικές εμμονές και αγκυλώσεις, έφεραν

τον τόπο στα όρια της άτακτης χρεοκοπίας και της ολοκληρωτικής καταστροφής» ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο κ. Στυλιανίδης.

Πρόσθεσε ότι «ευτυχώς, έγινε η αλλαγή στη διακυβέρνηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και η χώρα διεσώθη από την άτακτη χρεοκοπία και τώρα πλέον πορεύεται το δύσκολο δρόμο της ομαλοποίησης και ανάκαμψης της οικονομίας».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κάλεσε το ΑΚΕΛ να αποφασίσει αν θα συνεχίσει «με την ίδια φιλοσοφία της προηγούμενης πενταετίας που έβαλε τη σφραγίδα της στην οικονομική τραγωδία του τόπου, ή αν θα μπει στο δρόμο της ευρείας συναντίληψης, για μια νέα αρχή μακριά από δογματισμούς και αντιπολιτευτικές εμμονές».

Η Κυβέρνηση, ανέφερε, επιμένει στη συναίνεση παρ’ όλες τις ιδεολογικές διαφορές και θα συνεχίσει να τείνει χείρα συνεργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα